Eliminare cu spirite încinse în „Casa iubirii”. Alexandra și Andrei, schimb de replici tăioase: „Nu o să-și găsească niciodată o fată în casa asta”. Alexandra a părăsit emisiunea

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 31 iul 2022, 20:46

Astăzi, în gala cu numărul 17 a emisiunii „Casa iubirii”, au fost în pericol de eliminare trei concurenți: Andrei, Alexandra și Kinga.

Astăzi, în gala eliminatorie a emisiunii „Casa iubirii”, difuzată pe Kanal D, au fost invitați pe podium Alexandra, Kinga și Andrei. Înainte de a anunța cine va fi concurentul eliminat, Alexandra și Andrei și-au aruncat un șir de vorbe dure.

Alexandra și Andrei, la cuțite înainte de eliminare

„Ce faci, Andrei? Vii numai aici, în față?”, a spus Andreea Mantea, obișnuită cu prezența lui Andrei pe podiumul eliminării.

„Dar eu știam. Pe mine nu mai trebuie să mă voteze, eu mă prezint aici, îmi fac și un birou mic. Nu-i problemă, doamna Andreea, sunt cu pieptul sus, dacă e să ies, ies, nu e problemă”, a răspuns Andrei, încrezător.

Andreea Mantea a vrut să audă de la un concurent din emisiune dacă Andrei merită să rămână în „Casa iubirii”, așa că întrebarea i-a fost adresată Alexandrei.

„Nu. Nu merită. Este o persoană de doi lei, așa consider eu”, a răspuns Alexandra, despre soarta lui Andrei în emisiune.

Citeste si: Larisa vrea să părăsească casa cu orice preț. Care este, de fapt, motivul pentru care vrea să plece acasă. Urmăriți o ediție plină de suspans ”Casa Iubirii”, sâmbătă, 30 iulie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

„Trebuie să te mai uiți odată. La tine dă cu minus un leu. Pe tine nu te ia omul nici gratis, eventual cu împrumut”, a replicat Andrei, deranjat de atitudinea Alexandrei.

Enervată de remarcile lui Andrei, Alexandra s-a răstit la el, venind spre el cu o atitudine tupeistă.

„Ia, ce îmi faci?”, a exclamat Alexandra care a fost, ulterior, calmată de Andreea Mantea și trimisă înapoi, la locul ei.

Andreea Mantea a întrebat-o pe Alexandra, de asemenea, cu ce i-a greșit Andrei, având în vedere că relația dintre ei nu a fost vreodată nici măcar de simpatie.

„Caracterul lui lasă de dorit, vârsta pe care o are nu-și spune cuvântul, e foarte schimbător ca păreri, el nu înțelege absolut nimic, el doar vrea să pară că înțelege, e inteligent dar în același timp habar n-are ce vorbește, doar pune cuvintele într-o manieră drăguță să pară inteligent și atât.

Nu o să-și găsească niciodată o fată în casa asta, nu simt că va veni niciodată o fată în viața asta pentru el, în casa asta, sunt 100% sigură că afară o să-și găsească o fată, care să se sature la fel cum s-a săturat și cealaltă”, a răspuns Alexandra.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Și tu o să-ți găsești pe lumea cealaltă (n.r.: un bărbat)”, a replicat Andrei, enervat de faptul că Alexandra se ia de trecutul lui.

Kinga și Andrei au fost salvați. Alexandra a fost eliminată

Întrebată de Andreea Mantea ce ar face dacă ar pleca acasă, Kinga a răspuns că ia în calcul această posibilitate.

„Gala trecută erai în față pentru că ai fost favorită, acum ești în față pentru că ești propusă la eliminare de către Ionuț”, a spus Andreea Mantea.

„Frățiorul meu... deși data trecută m-a rugat să nu o votez pe Larisa. Dacă voi rămâne în casă, o să fie o lecție pentru mine să nu mai am încredere”, a răspuns Kinga, moment în care Ionuț i-a dat replica și i-a cerut să lase vrăjeala.

Din fericire pentru ea, Kinga a fost prima salvată de la eliminare și trimisă înapoi la fete, acolo unde îi este locul.

Citeste si: După ce Bianca i-a spus adio, Adrian trece la pasul următor: ”Alexandra ești o persoană foarte mișto și vreau să te cunosc mai mult”. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, luni, 18 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

În final, au rămas doar Alexandra și Andrei. Cu lacrimi în ochi, Bianca a mărturisit că i-ar părea rău dacă Alexandra ar fi eliminată, pentru că, în ultimul timp, au reușit să se împrietenească și să formeze o conexiune profundă.

În ciuda suspansului, numele concurentului eliminat a venit. Alexandra este cea care a fost eliminată.

„Îmi pare rău, doamna Andreea, că pleacă, îi doresc tot binele din lume, nu am nimic cu ea, sper să deschidă ochișorii și să fie o fată fericită. Capul o duce, dar părerea mea: să încerce să fie mai temperată”, a spus Andrei, imediat cum Alexandra a fost eliminată din „Casa iubirii”.

Întrebată de Andreea Mantea dacă regretă că a fost eliminată, Alexandra a răspuns, cu lacrimi în ochi și cu durere în suflet:

„Nu, îmi pare rău, sincer, că abia am reușit să creez o altfel de conexiune o fată, ca prietenă, și mi-a lipsit foarte mult chestia asta mulți ani, dar nimic mai mult, vă doresc succes în continuare tuturor, sper să ajungeți unde vă doriți”.