Eliminare dureroasă în „Casa iubirii”! Virginia și Giuly nu și-au mai putut stăpâni lacrimile

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 mai 2024, 21:00

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, trei concurenți au ajuns pe podiumul eliminării.

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, trei concurenți au ajuns pe podiumul eliminării.

Eliminare dureroasă în „Casa iubirii”

În gala de astăzi, Roberta, Robi și Bianca au avut ghinionul de a ajunge pe podiumul eliminării.

Citește și: Roberta și Sebastian s-au sărutat! Sentimentele concurenților și-au spus cuvântul la primul lor date

Robi s-a simțit nesigur de soarta lui în emisiune, așa că a decis să le spună câteva cuvinte Juliei și Virginiei. Concurentul i-a mulțumit Juliei pentru că a fost lângă el și a declarat că s-ar bucura ca aceasta să-și găsească pe cineva potrivit pentru ea, căci din păcate el nu se vede în ipostaza de iubit lângă Julia, dar o consideră o femeie minunată din orice punct de vedere.

Despre Virginia, Robi spune că este cel mai frumos caracter pe care l-a întâlnit în toată viața lui și că este singura femeie cu care el ar putea avea o relație de viitor aici, în „Casa iubirii”. Concurentul a ținut, de asemenea, să-i ceară încă odată scuze pentru ce i-a făcut.

Citește și: Virginia, mesaj emoționant în prima zi de Paște! „Iubirea este liniște” Cum a sărbătorit concurenta în aceste zile

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Concurentul care a reușit să fie salvat primul este Roberta, astfel pe podium au rămas doar Robi și Bianca. Giuly și Virginia priveau scenele tensionate cu lacrimi în ochi, iar după câteva momente Andreea Mantea a anunțat că Bianca este cea care părăsește „Casa iubirii”.

Lacrimi și suspine pentru Bianca

Eliminarea Biancăi a picat ca un bolovan pe sufletele concurenților care țin la ea și o apreciază.

Giuly, cu lacrimi în ochi, a sperat ca Bianca să fie salvată în ultimul moment, așa cum s-a întâmplat și cu alți concurenți, dar din păcate Andreea Mantea a anunțat că gala din această seară este una simplă, cu eliminare, unde nu există posibilitatea ca favoritul să renunțe la cec pentru ca Bianca să fie salvată.

„A fost o experiență frumoasă, m-am bucurat de ea. Vă mulțumesc că mi-ați dat ocazia să fiu aici, să-i cunosc pe colegii mei”, a declarat Bianca, cu lacrimi în ochi.

Bianca și-a luat „la revedere” de la toți colegii ei și s-a abținut cât de mult a putut să nu cedeze atunci când a văzut că Giuly și Virginia nu-și pot stăpâni lacrimile.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!