Eliminare fără precedent la „Insula de 1 milion”! Georgiana și Denis părăsesc competiția cu puțin timp înainte de Marea Finală

Autor: Cristina Mocanu

Doi concurenți au fost eliminați duminică, 2 iunie, de la „Insula de 1 milion”.

Sursa: sursă Kanal D

Doi concurenți au fost eliminați duminică, 2 iunie, de la „Insula de 1 milion”.

La „Insula de 1 milion”, duminică, 2 iunie, doi concurenți au părăsit competiția într-o eliminare fără precedent, cu puțin timp înainte de Marea Finală. Iată despre cine este vorba:

Cosmin Cernat a oferit, în premieră, brățara de 200.000 de lei

După o competiție strânsă, în care Szilard, Liviu, Denis și Georgiana au luptat cot la cot, a venit momentul ca încă doi concurenți să fie eliminați și să plece acasă de pe „Insula de 1 milion”.

Din păcate, pentru cei doi concurenți, lupta a fost una destul de dificilă și au încercat să dea tot ce au avut mai bun pentru a putea rămâne în competiție, dar drumul lor s-a încheiat aici.

Înainte de a anunța pierzătorii, Cosmin Cernat a prezentat brățara, care valorează nu mai puțin de 200.000 de lei, pe care i-a înmânat-o lui Szilard, acesta fiind cel care a reușit să treacă de toate probele din această seară.

„În premieră, brățara de 200.000 de lei se pune pe încheietura lui Szilard, cel mai bogat om de pe insulă.”, a precizat Cosmin, în timp ce i-a așezat brățara câștigătorului acestei ediții în aplauzele concurenților.

Citește și: Răsturnare de situație la Insula de 1 milion! Sindy a picat din nou la ruletă: „Trebuie să intru și eu” Ce vedem în ediția de duminică, 26 mai, la Insula de 1 milion, la Kanal D

Denis și Georgiana au fost eliminați de pe „Insula de 1 milion”

Cei doi concurenți care au plecat acasă, în ediția de duminică, au fost Denis și Georgiana.

Moderatorul emisiunii a continuat să vorbească cu Georgiana spunând că: “Georgiana, știu că la puțin timp, după ce ai ajuns pe Insulă, voiai să renunți, voiai să pleci.”

„Da, așa este, dar nu știu motivul exact. Pur și simplu nu m-am adaptat, nu mă regăseam aici, în primele zile. Apoi mi-am revenit, să zic așa, și nu am mai vrut să plec. Mă bucur că nu am plecat și mă bucur că am ajuns până în punctul ăsta. Sunt câștigătoare că am ajuns până aici. Baftă, tuturor colegilor în continuare ”,

a spus concurenta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cosmin Cernat i-a reamintit faptul că la runda decisivă aceasta a sperat că va exista cineva, printre concurenți, care îi va ceda brățara.

„Am spus că sunt slabe șanse să mă salveze cineva, dar totuși sper dacă este cineva care vrea să plece și vrea să mă salveze, sincer, nu m-aș supăra. Eu oricum o să plec câștigătoare, indiferent de răspunsul lor dacă m-ar salva sau nu.” a răspuns femeia cu zâmbetul pe buze.

De asemenea, Cosmin nu l-a ignorat pe Denis și i-a adresat și lui câteva cuvinte „ Denis, ai spus de mai multe ori că în viață vrei să faci lucruri notabile. Ai doar 19 ani și cred că insula este o bornă în viața ta. Așa văd eu...”

„Da, Cosmin. Am realizat foarte multe lucruri pe această insulă. Când am plecat de acasă, am plecat cu un gând. Mi-am propus să încerc lucruri noi, să descopăr persoane noi și în acest traseu mi-aș fi dorit să mă descopăr pe mine, lucru care cred eu că mi-a reușit. În momentul în care am ajuns aici pe insulă, am văzut alte 49 de persoane care ocupau, la un moment dat, această gradenă și cred eu, deși sunt extrem de tânăr, am doar 19 ani, aș vrea să fac o afirmație. Cred că toate cele 49 de persoane au contribuit cu o cărămidă la creșterea mea și la construcția mea ca și om. Aș vrea să spun că, într-un mod plăcut, experiența de aici m-a schimbat și acest lucru nu poate decât să mă bucure că am cunoscut o sumedenie de oameni minunați. Dumnezeu a decis să nimeresc într-un camp cu oameni alături de care am conviețuit minunat, dar și celelalte persoane pe care am început să le descopăr au fost și sunt niște persoane minunate, care chiar m-au construit pe mine și nu pot decât să vă mulțumesc.” a spus, Denis.

Citește și: Marea Finală "Insula de 1 milion" se apropie: Cosmin Cernat a anunțat ultimele detalii!

Cosmin l-a felicitat pe tânărul de doar 19 ani pentru discursul său emoționant. La final, Denis a ținut să își anunțe familia formată din cei doi părinți și șase frați că se va întoarce acasă.

Astfel, atât Denis cât și Georgiana au părăsit „Insula de 1 milion”, lăsând în urmă o experiență unică și formându-și amintiri de neuitat.

„Insula de 1 milion” este plină de surprize și de mistere la fiecare pas, așa că nici unul dintre concurenți nu știe ce îi va aștepta în următoarea ediție, cine va fi eliminat și cine va ajunge în marea finală.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.