Eliminare in lacrimi la Bravo, si stil! Celebrities 2021. Victor Slav a facut anuntul la finalul Galei! Iata cine a parasit competitia!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 oct 2021, 00:57
Bravo, ai stil! Celebrities Foto(4)

Momente cruciale pentru Carmen Negoita, Ioana Filimon si Sensy, aflate in pericol de eliminare

Sursa: Captură KANAL D

Cea de-a doua Gala eliminatorie de la Bravo, ai stil! Celebrities 2021 s-a incheiat cu emotii si lacrimi! Una dintre cele noua celebritati a fost eliminata!

In editia din aceasta seara a competitiei „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a desfasurat cea de-a doua Gala eliminatorie a acestui sezon. Dupa o seara incendiara cu multe momente inedite si tinute uluitoare, cele noua concurente au trecut prin clipe cu mare incarcatura emotionala in asteptarea deznodamantului serii de Gala, in care Victor Slav a anuntat cine este cea care va parasi competitia.

Si in aceasta editie de Gala eliminatorie, voturile de sustinere ale telespectatorilor au avut un rol important si hotarator la finalul editiei, cand trei dintre concurente s-au aflat in pericol de eliminare.

Iar in cele din urma, celebritatea care a primit cele mai putine voturi din partea publicului a fost eliminata din competitia stilului.

Eliminare in lacrimi la Bravo, si stil! Celebrities 2021: Carmen Negoita a parasit competitia

Cea de-a doua Gala eliminatorie din acest sezon al competitiei “Bravo, ai stil! Celebrities” a fost presarata cu multe momente de incantatoare pregatite de cele noua concurente, care s-au prezentat cu tinute provocatoarea si sexy conform conceptului "Sport couture", dar si multe situatii tensionate, cauzate de emotii teribile si de presiunea uriasa care apasa pe umerii tuturor odata cu

inaintarea in cadrul competitiei.

Dupa o seara de senzatie in care cele noua celebritati au adus in fata juratilor tinute surprinzatoare, dar si momente spectaculoase, a venit si clipa in care Victor Slav a anuntat clasamentul final al serii. Astfel, in urma nominalizarilor facute de catre concurente, Carmen Negoita a fost cea care a primit cele mai multe nominalizari din partea colegelor sale, deoarece si-a exprimat aceasta dorinta cu ceva vreme in urma, iar conform situatiei stelutelor acumulate, Sensy si Ioana Filimon au ajuns si ele in pericol de eliminare.

Au urmat momente extrem de emotionante in asteptarea rezultatului final al serii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Treptat, Victor Slav a anuntat concurentele care au reusit sa se salveze de la eliminare, datorita voturilor acumulate din partea publicului.

Prima dintre ele, cu cel mai mare procentaj al voturilor, a fost Ioana Filimon, iar in cele din urma, Victor Slav a anuntat ca Sensy este cea de-a doua concurenta salvata de voturile telespectatorilor, ceea ce a insemnat ca cea eliminata in aceasta editie a fost Carmen Negoita. Desi isi exprimase dorinta de a fi nominalizata spre eliminare de catre colegele ei, Carmen a izbucnit in lacrimi inainte de a parasi platoul emisiunii.

Citeste si: Ce a pățit Victor Slav în timp ce prezenta emisiunea Bravo, ai stil: „Te dai la prezentator în fața țării!” Cum a reacționat acesta?

Citeste si: Sambata seara, concept in premiera in Gala eliminatorie “Bravo, ai stil! Celebrities”