Eliminare neașteptată în Casa iubirii! Ea este prima concurentă care părăsește emisiunea! "Am obosit, dar o iau ca atare. Așa este viața" Iată cine a fost desemnat favoritul săptămânii!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 apr 2022, 20:53
Foto(6)

În cea de-a doua Gală a emisiunii Casa iubirii, Andreea Mantea a anunță cine este favoritul săptămânii, dar și cine a părăsit emisiunea.

Îndrăgita emisiune matrimonială, Casa iubirii și-a deschis porțile cu de curând și a adus în atenția publicului 14 concurenți, șapte fete și șapte băieți, care au venit să își caute jumătatea ideală. Frumoși, tineri, nonconformiști, cu povești de viață uluitoare, cei 14 concurenți au pornit într-o călătorie inedită, cu speranța că își vor întâlni în Casă iubirii sufletele lor pereche, alături de care vor construi relații frumoase și reușite.

Eliminare neașteptată în Casa iubirii! Ea este prima concurentă care părăsește emisiunea

În această seară, în cadrul celei de-a două Gale a emisiunii Casa iubirii, Andreea Mantea a anunțat mai întâi cine este concurență sau concurentul desemnat Favoritul Săptămânii, iar în finalul ediției a fost anunțat și cine va părăsi Casa iubirii.
Andreea Mantea a anunțat faptul că în această săptămână Sorin a reușit să câștige admirația aprecierea publicul telespectator și astfel, el este desemnat Favoritul Săptămânii și câștigatărul celor 5.000

de lei.

Citeste si: Descoperirea neașteptată făcută de Andreea Mantea în Casa Iubirii. Ce a găsit vedeta chiar în casa fetelor: Am pus ochii din prima clipă

În urmă voturilor exprimate de concurenți în secret, Cătălin a primit cele mai multe din partea fetelor și astfel, el a fost primul concurent propus spre eliminare în această seară de Gală.

Iar din partea fetelor cea care a primit cele mai multe voturi din partea băieților a fost Bianca. În ciuda faptului că Robert s-a oferit să o salveze pe Bianca, tânăra a refuzat și astfel a fost și mai aproape de eliminare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În cele din urmă cei doi concurenți aflați în pericol de eliminare au fost Bianca și Cătălin.

Iar cea care a primit puterea de a salva pe unul dintre cei doi a fost Corina, care a fost liderul casei în această săptămâna. Între timp, Andreea Mantea a mai precizat faptul că dintre cei doi concurenți nominalizați spre eliminare, Cătălin a primit cele mai puține voturi de susținere din partea publicului. După câteva minute de gândire, Corina a decis să-l salveze pe Cătălin, iar cea care va părăși emisiunea este Bianca.

"Cătălin este versiunea mea masculină în momentul de față în Casă iubirii!", a spus Corina.

Pe de altă parte, Sorin, cel care a încercat în zilele trecute să se apropie de Bianca pentru a o cunoaște mai bine și a construi o posibilă relație împreună în Casa iubirii, a menționat faptul că ar fi dispus să renunțe la premiul câștigat în Gala dacă acest gest ar putea să o țină pe Bianca în casă.

Însă din păcate, Bianca a fost nevoită să plece din Casa iubirii și să renunțe astfel la visul ei de a-și întâlni jumătatea.

Citeste si: Bianca este prima concurentă care a încălcat regulamentul show-ului Casa Iubirii! Ce pedeapsă a primit după ce s-a sărutat cu Sorin în afara casei