Eliminare neasteptata la “Bravo, ai stil!” Denisa a parasit competitia in aplauzele juratilor si ale concurentelor ramase in concurs

Autor: B.M.
Actualizat: 23 iul 2017, 10:40

In Gala de aseara a show-ului “Bravo, ai stil!” Denisa a fost concurenta eliminata din competitie, ca urmare a notelor mici primite din partea juratilor si, mai ales, al numarului mic de voturi venit din partea telespectatorilor.

In Gala de aseara a show-ului “Bravo, ai stil!” Denisa a fost concurenta eliminata din competitie, ca urmare a notelor mici primite din partea juratilor si, mai ales, al numarului mic de voturi venit din partea telespectatorilor. Vedeti intreg momentul AICI.

Desi Marisa s-a aflat inca o data in postura de a fi eliminata, ca urmare a punctajului foarte mic obtinut in Gala din partea juratilor, Denisa a fost cea care a pierdut lupta pentru castigarea marelui premiu al competitiei.

“Le multumesc celor de acasa ca mi-au fost alaturi si ca au crezut in mine si in evolutia mea. Le multumesc ca m-au votat, ca m-au iubit … Sunt foarte fericita, sunt schimbata total si ma simt castigatoare pentru ca am castigat foarte mult in urma acestui concurs. (…) Este cea mai frumoasa experienta din viata mea!”, a marturisit, cu lacrimi in ochi, Denisa.

Deznodamantul acestei semifinale a reprezentat nu doar o lovitura pentru colegele din concurs dar si pentru jurati, care si-au stapanit cu greu emotiile despartirii de mezina competitiei.

Juratii au avut numai cuvinte de lauda la adresa Denisei.

“Denisa, tu m-ai facut sa plang, asa cum nu a facut nicio alta concurenta! Esti doar un copil, un copil pe care-l admir din tot sufletul! Ai tot respectul, dragostea si admiratia mea pentru ceea ce esti, pentru ceea ce faci, pentru ce le-ai aratat telespectatorilor si pentru ceea ce ne-ai aratat noua! Esti, intr-adevar, o castigatoare! Ne bucuram ca am avut onoarea sa cunoastem asa un caracter frumos! Felicitari Denisa!”, i-a marturisit jurata Raluca Badulescu Denisei.

Nu ratati ultimele editii “Bravo, ai stil!”, de luni pana vineri, de la ora 16:30, la Kanal D!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.