Eliminare neașteptată la Survivor România 2021! Cine a părăsit competiția?

Autor: Ana Dinu
Cine a parasit competitia Survivor Romania 2021?

Emoții mari în consiliul de elimiare, patru concurenți au fost propuși să plece acasă. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021?

Emoțiile ating cote maxime la Survivor România 2021. Pentru un concurent parcursul în competiție se va încheia în această seară. Patru concurenți au fost propuși spre eliminare.

Cine a părăsit competiția Survivor România 2021

Competiția se apropie de final, iar concurenții își apără locurile așa cum știu mai bine. Andreea de la Faimoși și Adelina de la Războinici au fost propuse spre eliminare în cele două consilii pentru nominalizare, ele fiind cele mai noi concurente din competiția Survivor România 2021.

Înainte de a afla cine va părăsi competiția Survivor România 2021, Daniel Pavel a anunțat cine sunt concureții care au acumulat cele mai multe voturi din partea publicului atât din echipa Faimoșilor, cât și din echipa Războinicilor. Prezentatorul emisiunii a dezvăluit că favoritul săptămânii din echipa Faimoșilor este Zanni, care la rândul său l-a propus spre elimnare pe Ștefan, pe motiv că este cel mai nou concurent din echipa lor.

De partea cealaltă, favoritul din echipa Războinicilor este Albert, care l-a propus spre eliminare pe Marius.

Ei bine, patru concurenți au fost propuși spre eliminare la Survivor România 2021. Concurentul care a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului a fost Andreea din echipa Faimoșilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Final spectaculos la Survivor România 2021. Cine a câștigat jocul pentru comunicare și se va bucura de convorbiri telefonice cu cei dragi

Andreea, eliminată de la Survivor România 2021

Pentru Andreea parcursul în competiția Survivor România se oprește în această seară, ea a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului. Faimoasa a izbucnit în lacrimi, nu și-ar fi dorit ca parcursul său să se încheie atât de repede.

”Nu-și mai au rost cuvintele acum, sentimentul este foarte puternic, emoția este foarte puternică, după cum am spus, mi-aș fi dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă ca am venit în competiție mult prea târziu față de colegii mei, la fel cum a mai spus, nu am reușit să demonstrez la fel de mult cum au făcut-o ei, totodată, sunt împăcată cu ideea că am fost, am luat parte la toată aventura, am învățat extrem de multe lucruri, am reuțită să conviețuiesc alături

de oameni extraordinari, mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, povești care m-au inspirat, care mi-au oferit o lecție...”, a spus Andreea printre lacrimi.

Citeste si: Trauma neștiută a lui Ștefan Ciuculescu: ”Nu aș mai fi putut să vorbesc cu el niciodată...” Faimosul a făcut dezvăluiri emoționante despre un membru al familiei sale

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.