Eliminare neașteptată la Survivor România 2021! Trei concurenți propuși spre eliminare. Cine a părăsit competiția

Autor: Ana Dinu
Cine a fost eliminat din echipa Razboinicilor?

Situație incredibilă la consiliul de eliminare, trei concurenți au fost nominalizați. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021 din echipa Războinicilor?

Este un consiliu dificil pentru echipa Războinicilor, un membru al echipei va părăsi competiția Survivor România în această seară. Trei concurenți au fost propuși spre eliminare.

Cine a părăsit competiția Survivor România 2021

Războinicii au pierdut cele două jocuri pentru imunitate în această săptămână, pentru a doua oară consecutiv, astfel un membru al echipei va părăsi în această seară competiția Survivor România 2021. 

Propuși spre eliminare din echipa Războinicilor sunt Albert și Maria. Albert a fost nominalizat din nou spre eliminare după ce a ieșit de mai multe ori favoritul publicului, astfel le-a dat planurile peste cap coechipierilor săi care vor să-l trimită acasă.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat cine este favoritul publicului în această săptămână. Spre surprinderea tuturor, Maria a fost cea care a ieșit favorita publicului și nu Albert cu s-ar fi așteptat mulți dintre concurenți.

Astfel, Maria a scăpat de tensiunile consiliului de eliminare, ea fiind salvată. Concurentul care a ieșit pe locul doi în rândul favoriților a fost Albert, care și el a fost salvat de această eliminare.

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Cine a câștigat confortul insulei și premiul delicios pus în joc

Prezentatorul emisiunii a anunțat cine se află pe locul al treilea în rândul favoriților.

Cel care a strâns cele mai multe voturi a fost Andrei. Astfel, Maria, Albert și Andrei sunt obligați să facă noi nominalizări.

Cei trei Războinici au decis ca cei propuși spre eliminare să fie Sindy, Marius și Sorin, deoarece noii concurenți au imunitate în această săptămână.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine este concurentul care a strâns cele mai puține voturi din partea publicului?

Trei concurenți din echipa Războinicilor sunt propuși spre eliminare, însă un singur membru al echipei părăsește în această seară competiția Survivor România 2021.

Daniel Pavel a anunțat cine este concurentul din echipa Războinicilor care a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului.

”Marius, Sindy sau Sorin.

Unul dintre voi este cel care va părăsi competiția Survivor România, pentru care visul de a ajunge în finală se oprește în această seară, iar numele acestui concurent este...Sindy.”, a anunțat Daniel Pavel.

Sindy este cea care va părăsi competiția Survivor România 2021. Războinica nu este dezamăgită că va pleca acasa și a dezvăluit că a presimțit ca ea va fi cea care va părăsi competiția din Republica Dominicană.

”Am avut o presimțire astăzi. Asta este, înseamnă că drumul meu s-a încheiat la Survivor, sunt foarte bucuroasă că am reușit să ajung până aici. O să plec cu capul sus, nu am niciun regret, sunt fericită, nu sunt tristă, nu absolut nicio problemă, sper ca câștigătorul să fie unul din echipa mea și le ureze baftă tuturor.”, a spus Sindy.

Citeste si: Care este miza jocului pentru RECOMPENSĂ la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu incredibil