Eliminare plină de emoții în „Casa iubirii”! Cine este concurentul care a părăsit competiția: „A fost o experiență plăcută”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 feb 2024, 21:03

Duminică, în gala emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, a avut loc o eliminare plină de emoții.

Duminică, în gala emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată la Kanal D, a avut loc o eliminare care a instalat emoția și frica în concurenți.

Cine a urcat pe podiumul eliminării

După o săptămână plină de tensiuni și de certuri, discuții în contradictoriu, a venit momentul ca unul dintre concurenții „ Casa iubirii ” să părăsească emisiunea și să-și continue viața afară.

Citește și: „M-aș fi simțit ca și cum Robert e soțul meu și sunt cu amândoi”. Patrick și Robert se luptă pentru inima Larisei

Astăzi, în gală, trei concurenți au ajuns în prag de eliminare. Au urcat pe podium Bogdan, Laurențiu și Julia.

Emoțiile au fost uriașe, în special din partea Juliei dar și a Larisei, care s-a schimbat la față când și-a văzut colega, de care este foarte apropiată, cu un picior în groapa eliminării.

Citește și: „Dacă mă apuc să fac mișto la adresa ta se tăvălește lumea pe jos de râs”. Larisa, scoasă din sărite de Robi! Virginia nu a stat pe gânduri și a sărit să-l apere

Deși s-a abținut cu brio să nu-și lase lacrimile să curgă, Julia a declarat că, după această săptămână, s-a așteptat să fie nominalizată spre eliminare, cu toate că la început nu s-ar fi gândit la această situație.

A venit momentul cel mai intens, acela de a anunța cine este primul concurent salvat. Spre bucuria Larisei, Julia a fost cea care și-a revendicat locul înapoi și a scăpat de plecarea acasă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cine este concurentul care a părăsit competiția

Emoțiile ating cote maxime din acest punct! Au mai rămas pe podiumul de eliminare Bogdan și Laurențiu.

După lungi momente de suspans, în care Andreea Mantea a reușit să le dea palpitații concurenților, s-a făcut și marele anunț. Bogdan a fost cel care a părăsit competiția „Casa iubirii”!

„Ce să vă zic, a fost o experiență plăcută, îmi pare rău că n-am putut să interacționez cu nicio fată și să avem ceva”, a declarat Bogdan.

Andreea Mantea l-a întrebat pe Bogdan și dacă regretă că nu a reușit să o cunoască pe Ștefania.

„Da, și asta, sau probabil că nu le-am demonstrat fetelor caracterul meu, atâta tot”, a spus Bogdan.

„Sper că-și va găsi pe cineva afară care să-l vrea așa cum e el”, i-a urat Ștefania concurentului proaspăt eliminat, la îndemnul Andreei Mantea.

Drumul lui Bogdan s-a încheiat astăzi, pe 11 februarie 2024. Proaspătul fost concurent și-a luat „la revedere” de la colegii lui și a plecat acasă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.