Eliminare plină de suspans, la „Casa iubirii”! Antoni și Rebecca au fost propuși să plece acasă, dar situația a luat o întorsătură neașteptată

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 11 aug 2024, 21:00

Antoni, Rebecca și Bogdan au fost nominalizați pentru eliminare

Sursa: Captură KANAL D

În Gala de duminică, 11 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Bogdan, Rebecca și Antoni au fost scoși în față, pentru eliminare. Însă, în cele din urmă, Bogdan a fost cel care a plecat acasă, întrucât a avut cele mai puține voturi din partea publicului.

Momentul eliminării a fost plin de suspans și, totodată foarte tensionat, întrucât Antoni s-a temut că Rebecca va fi cea care va pleca acasă și a izbucnit în lacrimi. Însă bruneta a fost poftită înapoi la locul ei de către Andreea Mantea, iar Bogdan a fost eliminat.

Ce mesaj le-a transmis Bogdan concurenților din „Casa iubirii”, înainte de a pleca acasă

Când prezentatoarea de la „Casa iubirii” a anunțat că tânărul este cel care pleacă acasă, Rebecca l-a strâns în brațe și a început  să plângă, întrucât, chiar dacă nu au avut o relație, cei doi au trăit niște momente foarte frumoase în cadrul show-ului matrimonial de la Kanal D.

După ce tânăra s-a dus la locul ei, Bogdan le-a transmis un mesaj foarte emoționant tuturor concurenților.

Înainte de a părăsi „Casa iubirii”, acesta i-a încurajat pe toți să lupte pentru scopurile cu care au intrat în competiție și a dezvăluit că, deși nu a reușit să-și găsească jumătatea, a avut parte de o experiență foarte frumoasă, din care a avut ce învăța. 

Citește și: Bogdan este acuzat că se îndepărtează de Francesca din cauza unui concurent! Cine este cel care l-ar fi influențat să ia această decizie: „Nu mi-a spus absolut nimic”

„Din păcate, nu s-a lipit nimic de mine, nu zic că este problema la mine, dar, cu siguranță, în afară voi găsi și eu pe cineva. Țin să vă mulțumesc pentru șansa acordată, țin să le mulțumesc tuturor susținătorilor mei pentru că m-au susținut până în momentul de față și că au crezut în mine. M-am simțit foarte bine și consider că este o experiență minunată pentru mine, care m-a ajutat să mă dezvolt.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Am cunoscut niște persoane minunate, cu toții sunteți. Chiar dacă sunteți diferiți, sunteți minunați și mi-ați intrat la suflet.

Chiar dacă am avut mici discuții sau conflicte cu anumite persoane, vă urez succes în continuare, să vă atingeți scopul, să fiți sinceri, să fiți asumați, pentru că știu că cu toții vă doriți să treceți prin momente frumoase aici și să vă faceți o relație, lucruri pe care eu n-am reușit să le fac”,  a transmis Bogdan.

Citește și: Rebecca de la “ Casa Iubirii”, mesaj cu subînțeles pentru Antoni: „Va veni la mine”. Există sau nu șanse de împăcare între cei doi concurenți

Sebastian a izbucnit în lacrimi, când a aflat că Bogdan este cel eliminat

În timp ce concurentul își susținea discursul, Sebastian, colegul cu care a împărțit camera până în momentul de față, nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi. În momentul în care a văzut reacția acestuia, Bogdan a ținut să-i transmită și lui un mesaj foarte important, înainte de a părăsi platoul emisiunii.

„Ai grijă de Roberta, nu mai fiți orgolioși și sper să mă chemați la nunta voastră”, l-a sfătuit Bogdan pe Sebastian.

Urmăriți momentul eliminării în materialul video de mai jos: