Eliminare șoc în Casa Iubirii. Alin a părăsit competiția. Ionuț o salvează pe Andreea, după ce se consultă cu Larisa

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 dec 2022, 08:43

Eliminare șoc în Casa Iubirii. Alin a părăsit competiția. Ionuț o salvează pe Andreea, după ce se consultă cu Larisa

Sursa: Captură video

Ediția de astăzi a fost una plină de emoții, dar și de lacrimi. Alin și Andreea au ajuns în față, așteptând să afle cine va pleca acasă. Votul decisiv a fost dat de Ionuț, care este lider în casa băieților.

Alin și Andreea au fost la doar un pas de eliminare. În urma votului lui Ionuț, Andreea este cea care se salvează, iar Alin a plecat acasă.

Alin a părăsit Casa Iubirii, Andreea este salvată de Ionuț

„Votul tău va fi decisiv. V-am spus că liderii au și vor avea responsabilități foarte mari”, a transmis Andreea Mantea.

„Ideea care e... Eu văd că Alin este votat să plece acasă. Eu nu vreau să mă implic în asta. Nu știu cum să fac, Alin e prietenul meu. Dar oamenii au votat într-un fel. Nu știu, sincer”. Ionuț nu știe ce să facă și cere să refuze votul, dar nu i se permite acest lucru.

Citește și: Flavius i-a mărturisit Ancăi ce simte pentru ea:”Ne înțelegem din priviri” Cum a reacționat concurenta în urmă dezvăluirilor pe care tânărul le-a făcut în Casa Iubirii

„Oricare decizie pe care o vei lua va fi una greșită. Fă-ți jocul, show-ul! El mereu vorbește de joc, spune că așa e jocul. Să își facă jocul așa cum îi convine lui, că, oricum, din ecuația asta, nimic nu o să iasă bine”, a spus Bianca.

„Mă știi de atâta timp, frate”, spune Emanuel imediat.

În continuare, Ionuț vrea să îi cere Larisei votul, dar poate doar să îi ceară părerea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Da, dar chestie e că sunt șase voturi, ia-te după asta!”, îi spune Larisa, care îl îndeamnă pe Ionuț să o lase pe Andreea să mai rămână în Casa Iubirii.

Ionuț a luat decizia finală, dar nu este împăcat cu ideea

După câteva discuții cu Larisa, în încercarea de a găsi cea mai bună variantă, Ionuț anunță că s-a decis în privința persoanei care va pleca acasă.

„Orice aș face, orice aș spune în momentul ăsta, mi-ar plăcea să nu fiu implicat, să nu spun absolut nimic. Sunt prieten și cu Emanuel și cu Alin, am stat destul de mult timp și cu Alin, am avut atâtea ieșiri și cu Alin.

Eu nu știu, efectiv, ce pot să fac”, spune Ionuț.

Citește și: Concurenții din Casa Iubirii au sărbătorit cu mare fast de Ziua Națională a României. Fetele și băieții au lăsat neînțelegerile deoparte și s-au așezat cu toții la masă

În tot acest timp, Larisa sare în apărarea iubitului ei și spune că, indiferent de decizia care va fi luată, cineva tot va suferi.

Radu, însă, nu este de aceeași părere și afirmă că este „simplu ca bună ziua!”.

În lacrimi, Andreea îl sfătuiește pe Ionuț să facă ceea ce simte, iar Alin spune că ar vrea să îi ceară să îl salveze pe el. „O să merg în linie cu colegii mei și am să îi dau votul lui Alin”, a decis, în cele din urmă, Ionuț.

„A fost o experiență foarte frumoasă care mi-a dat șansa să o cunosc pe Bianca, dar, din păcate, nu putem continua aici, în casă. Da, normal că o să o aștept  (n.r. pe Bianca), nici nu se discută”, a spus Alin.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.