Eliminare soc la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Ea este concurenta care a parasit in lacrimi competitia! Iata prima sa reactie dupa aflarea verdictului serii!

Author: D.I.
Actualizat: 08 mar 2020, 02:50
Foto(4)

Dupa cateva momente de suspans, Ilinca Vandici a anuntat cine este concurenta care va parasi competitia.

In editia de sambata seara a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut loc a doua eliminare din acest sezon, Bianca Giurcanu a parasit competitia, in urma voturilor telespectatorilor.

Bianca Giurcanu si Bia Rus au avut cele mai putine stelute acumulate in decursul acestor saptamani, ajungand in pericol de eliminare. Alaturi de ele au fost nominalizate de catre colege si Andreea Tonciu si Calina.

Cea care a reusit sa se salveze prima de la eliminare a fost Andreea Tonciu.

Dupa cateva momente de suspans, Ilinca Vandici a anuntat verdictul serii: Bianca Giurcanu fiind cea care a primit cele mai putine voturi din partea telespectatorilor. Iata care a fost prima sa reactie:

Citeste si: Alexandra Ungureanu a dat lovitura! Concurenta a luat cele mai mari note! Andreea Tonciu s-a revoltat! Tu esti pe locul 1 ai eu nu mai sunt!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Oana Radu, incurcata in... scenariu! Concurenta a crezut ca a fost la... repetitie! Iata cum au reactionat juratii si ce note i-au oferit Oanei!

Citeste si: Tinuta Andreei Tonciu nu a impresionat juratii! Raluca scoasa din sarite! "Nu-mi place nici coafura, doi carlionti si o floare in par!" Iata cum a reactionat concurenta!

Bravo, ai stil! celebrities- live stream online oficial

Bravo ai stil! Celebrities este difuzat de miercuri, joi si vineri, de la ora 22:00, si sambata, de la ora 23:00.

Bravo, ai stil! Celebrities poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti https://www.kanald.ro/bravoaistil zilnic.

Tot pe https://www.kanald.ro/bravoaistil veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu cele noua concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities.