Eliminare șocantă în GALA "Puterea dragostei"! CINE a părăsit competiția și CINE a fost desemnat "Favoritul săptămânii! Nimeni nu se astepta sa se destrame unul dintre cuplurile din casa!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 ian 2020, 20:26

Momente triste pentru unul dintre concurentii din casa "Puterea dragostei", care a fost eliminat, in ciuda faptului ca formase un cuplu de curand.

Dupa indelungate momente de suspans, Andreea Mantea i-a chemat in mijlocul platoului pe Iancu si Ella, ca "Favoriti ai saptamanii", dar si pe Andreea Oprica si Marius, cei care au fost votati de catre colegii lor spre eliminare in aceasta Gala.

In cele din urma, Marius a fost cel eliminat de la "Puterea dragostei". Pe de alta parte, Ella este cea care a câștigat cei 1500 de euro și a reusit sa isi protejeze casa si totodata sa primeasca titlul de lider suprem, pentru a doua saptamana consecutiv.

Citeste si: Iancu Sterp de la "Puterea dragostei" si-a facut primul TATUAJ! Este cea mai mare dovada de iubire pentru Denisa! Iata ce anume si-a tatuat tanarul pe piept, in dreptul inimii si cum a reactionat mama lui!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian de la "Puterea dragostei", gest romantic pentru iubita sa! Iata ce i-a adus in dar Biancai, la cabina de machiaj si cum a reactionat tanara!

Citeste si: Roxana a vorbit în emisiune! A explicat de ce a plecat de la "Puterea dragostei" și l-a jignit dur pe Livian!

In vreme ce Ella jubila pentru o o noua victorie, Marius si Andreea Pirui s-au intristat enorm dupa vestea primita.

Iata ce reactii s-au starnit in casa:

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.