Eliminare surprinzătoare! Cine a părăsit competiția Survivor România 2021?

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 23 mai 2021, 23:59

Faimoșii au pierdut cele două jocuri de imunitate din această săptămână, astfel în această seară au fost nevoiți să se despartă de un membru al echipei. Publicul a decis cine trebuie să plece acasă.

Situație incredibilă la consiliul de eliminare, trei concurenți au fost nominalizați. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021 din echipa Faimoșilor?

Citeste si: Moment CRUCIAL la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii au ajuns la momentul UNIFICĂRII. Ce vor primi concurenții?

Cine a fost desemnat Favoritul publicului și pe cine a nominalizat?

Publicul a decis și în această săptămână favoritul publicului din echipa Faimoșilor.

Daniel Pavel a anunțat care este concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor și cel care va avea dreptul de a mai face o nominalizare în cadrul consiliului.

După o zi plină de surprize, emoții puternice și presiunes uriașă în cadrul jocului de comunicare, Faimoșii au fost nevoiți să treacă prin emoții și mai mari în cadrul consiliului de eliminare.

Din echipa Faimoșilor, Sebastian și Culiță au fost concurenții prouși spre eliminare. 

Citeste si: Maria, dezvăluiri incendiare despre sărutul cu Albert. Care este, de fapt, adevărul: "A făcut asta fără să știu, mă sperie!"

După ce a anunțat că de săptămâna viitore ehipele se vor unifica, Daniel Pavel a anuntat favoritul publicului, care a fost Zanni.

Zanni a avut de luat o decizie extrem de dificilă, însă în cele din urmă Faimosul l-a nominalizat pe Cucu.

Cine a părăsit competiția Survivor România?

A fost o săptămână foarte grea pentru echipa Faimosilor. Concurenții din echipa roșie au pierdut toate jocurile din această săptămână. Acești au mărturisit că tensiunile dintre ei și-au pus amprenta într-un mod negativ asupra lor, astfel că nu au mai reușit să se mobilieze pentru a ieși învingători. 

Pentru că au pierdut ambele jocuri de imunitate, în această seară un concurent din echipa Faimoșilor a părăsit competiția Survivor România, ia ca de fiecare dată, votul publicului a fost decisiv.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arată inelul cu care Sorin de la Survivor România 2021 și-a cerut iubita în căsătorie? Nicio femeie nu s-ar aștepta la un asemenea model!

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat numele concurentului care a primit cele mai puține voturi din partea celor de acasă.

Cucu din echipa Războinicilor s-a clasat pe ultima pozitie în topul preferințelor publicului, lucru care i-a adus eliminarea. 

"Cucu părăsește cometiția Survivor România 2021 în această seară", a anunțat Daniel Pavel.

După ce a aflat că va părăsi competiția Survivor România 2021, Cucu a ținut un scurt discurs și a vorbit despre experiența din Republica Dominicană.

"Mă bucur mult că am stat împreună cu acești oameni frumoși timp de o lună. Îmi pare ră că nu am reușit să ajung aproape de finală. Probabil aveam mai multe șanse dacă intram de la început. Aveam posibilitatea să-mi intru în ritm, dar am intrat direct în competiția acerbă de la Survivor. Asta este, mai mult nu s-a putut. Cucu o să-și continue cariera.

Plec cu totul și cu totul alt om acasă. Am venit un om avariat și cred că m-am reparat. O să-mi apreziez mai mult prietenii și familia. Eu în ultimii 5, 6 ani am fost doar de două ori acasă la părinții mei. Cred că primul lucru pe care o să-l fac este să mă duc să stau cu părinții mei.", a declarat Cucu.