Eliminare surpriză în Casa iubirii! Cine a părăsit emisiunea? Andreea Mantea a făcut anunțul

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 14 iul 2024, 21:00

Momente tensionate în Casa iubirii, trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă!

Gala de duminică, 14 iulie, a emisiunii Casa iubirii a fost marcată de multe tensiuni și emoții.Andreea Mantea a anunțat cine părăsește emisiunea dintre Denisa, Alexandra și Gagea.

Citește și: Robi, reacție neașteptată după discuția dintre Virginia și Moldo din Camera Roșie! Ce spune tânărul despre cei doi concurenți din Casa iubirii 

Cine a părăsit Casa iubirii

Telespectatorii Kanal D România și concurenții din Casa iubirii au avut parte de o Gală tensionată, deoarece s-au iscat multe certuri și discuții aprinse între fete și băieți.

Totodată, ediția de duminică, 14 iulie, i-a adus în pragul eliminării pe Denisa, Alexandra și Gagea. Toți concurenții au stat cu sufletul la gură să vadă ce se întâmplă cu cei trei tineri.

Emoțiile și suspansul au atins cote maxime. Andreea

Mantea a anunțat că dintre cei trei concurenți care se află în pragul eliminării, Alexandra se salvează și merge la locul ei.

"Doi dintre cei trei propuși spre eliminare vor fi salvați și vor merge la locurile lor. Unul dintre cei trei va părăsi Casa iubirii, mai exact, cel care are cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.(...) Într-o ordine aleatorie sau nu, primul dintre cei trei care merge la locul lui și își continuă drumul aici, în Casa iubirii, este Alexandra."

, a anunțat Andreea Mantea!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. “Din momentul acela și mai fericită am fost că nu mai vedeam.”

După ce Andreea Mantea a anunțat că Alexandra este  salvată, tensiunea a atins cote maxime, deoarece frumoasa prezentatoare a anunțat cine părăsește Casa iubirii.

"În urma voturilor din această săptămână, concurentul care părăsește Casa iubirii, în această seară, dintre Denisa și Gagea, este Denisa.", anunțat Andreea Mantea.

Citește și: Roberta își dorește ca Sebastian să plece acasă: Andreea Mantea „Înseamnă că îți dorești să rămâi aici, să vină un băiat nou”

Urmărește materialul video de mai jos pentru a vedea ce a declarat Denisa înainte de a părăsi Casa iubirii.