Eliminare tristă în „Casa iubirii”! Patrick se întoarce, în sfârșit, la Nona, iar Patricia începe să plângă: „Sper să fie cea mai bună decizie pe care ai luat-o”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 mar 2024, 00:55

Patrick se întoarce, în sfârșit, la Nona, iar Patricia începe să plângă

Sursa: Captură KANAL D

Astăzi, în gala emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, a avut loc o eliminare plină de suspans, șoc și emoție.

Astăzi, în gala emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, patru concurenți au fost în pericol de eliminare. Este vorba despre Patrick, Patricia, Laurențiu și Ionuț

Eliminare surprinzătoare în „Casa iubirii”

Patricia, Ionuț, Laurențiu și Patrick au ajuns, astăzi, pe podiumul eliminării. Ceremonia de eliminare a început cu suspans și cu „preinfarcte”, așa cum a spus Patrick. 

Patricia și Laurențiu s-au salvat, după care au rămas doar Ionuț și Patrick pe podium. Andreea Mantea l-a întrebat pe Patrick dacă are vreun regret.

Citește și: Gală eliminatorie duminică, 25 iunie 2023, la „Casa iubirii”! Noi adevăruri incendiare ies la iveală într-un nou episod, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

„Regret că a fost descalificată partenera mea.

În rest, niciun regret”
, a spus Patrick.

După câteva minute bune de suspans, Patrick a fost eliminat, astfel că dorința de a pleca acasă, la Nona, i-a fost îndeplinită. 

„Vă mulțumesc din suflet, fetelor, că m-ați nominalizat, vă mulțumesc tuturor pentru tot. Sunt și bucuros dar, în același timp, și emoționat, se schimbă tot”, a declarat, emoționat, Patrick.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Încă odată, după ce a fost eliminat, Andreea Mantea l-a întrebat dacă pleacă acasă cu vreun regret, având în vedere că Patrick nu părea prea fericit că pleacă, ba chiar părea trist și dezamăgit, cu ochii înlăcrimați.

Citește și: Radu, ieșire nervoasă în camera roșie, după ce Cristina l-a chemat pe Laurențiu: „Eu plec, stai aici cu Laurențiu!”. Aflați ce se întâmplă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii” mâine, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D

„Nu plec cu niciun regret, din contră, am învățat multe și chiar le mulțumesc tuturor concurenților.

Mă simt mai educat față de cum am intrat, mai stilat, mă simt împlinit din multe puncte de vedere dar îmi pare rău că s-a terminat experiența, pentru că e o experiență frumoasă, dar plec la mai bine, nu plec la mai rău. Simțeam, oricum, în ultima perioadă că nu sunt fericit, nici afară, și am de rezolvat multe chestii”, a spus Patrick.

Patrick se întoarce acasă, la Nona. Patricia începe să plângă

Patrick a menționat că are unele lucruri de rezolvat acasă, referindu-se la relația cu Nona care, în ultima vreme, a suferit câteva derapaje. Andreea Mantea a vrut să afle ce are, mai exact, de rezolvat.

„În cuplul meu, simt că am cam pierdut cuplul în ultima perioadă și vreau să continui cuplul și afară”, a declarat Patrick.

După ce și-a luat la revedere de la colegii lui, prezentatoarea emisiunii l-a întrebat dacă are batistă la sacou, deoarece Patricia a început să plângă.

Întrebată de ce plânge, Patricia a răspuns: „Nu știu, cumva m-am obișnuit cu el aici, în casă, mă bucur că merge, tocmai de aia l-am și votat. Sper să fie cea mai bună decizie pe care ai luat-o și să-ți asculți inima”.

Patrick și-a luat pentru ultima dată rămas-bun de la toată lumea și a plecat. Imediat după, Andreea Mantea și concurenții au vorbit despre faptul că Patrick era vizibil nefericit și a plecat nepregătit din emisiune, lucru care s-a putut vedea pe chipul său și în lacrimile lui de tristețe.