Eliminare uluitoare în cea de-a doua Semifinală a emisiunii Bravo, ai stil! Andreea, Jasmine și Rebecca au ajuns în pragul eliminării! Iată cine a plecat acasă înainte de Marea Finală si care sunt cele cinci concurente finaliste

Autor: Ana Filip
Actualizat: 25 aug 2023, 01:40
video Foto(4)

Eliminarea care a zguduit platoul ”Bravo, ai stil!” Andreea, Jasmine și Rebecca au ajuns în pericol de eliminare și au așteptat cu nerăbdare verdictul în cea de-a doua Semifinală!

Competiția Bravo, ai stil își va desemna pe dată de 25 august câștigătoarea, care va intră în posesia mult râvnitului premiu de 100.000 de lei, dar și a titlului de "Cea mai stilată femeie din România". Astfel, concurentele rămase în cadrul show-ului vor lupta până în ultima clipă cu determinare și ambiție pentru a se numără printre finaliste și vor pregăti ținute complexe și spectaculoase pentru a cuceri admirația juriului, dar și susținerea publicului.

În această seară s-a disputat cea de-a doua Semifinală Bravo, ai stil, la finalul căreia încă o concurentă a părăsit competiția, cu o zi înainte de Marea Finală.

Eliminare uluitoare în cea de-a doua Semifinală a emisiunii Bravo, ai stil! Andreea, Jasmine și Rebecca au ajuns în pragul eliminării

În această seară, în cea de-a doua Semifinală a emisiunii Bravo, ai stil, concurentele au pregătit ținute uluitoare care au făcut furori în rândul juraților și cu siguranță au stârnit și admirația publicului.

După ce și-au prezentat în față juraților ținutele realizate pentru Semifinală, concurentele au așteptat cu nerăbdare și cu emoții uriașe să afle clasamentul serii, dar și cine va fi cea care va părăsi competiția.

În cele din urmă, Ilinca Vandici a anunțat cum arată clasamentul în urma notelor acordate de cei trei jurați: Maria s-a clasat pe primul loc, cu 15 puncte, urmată de Iris, cu 14 puncte, pe locul al doilea și de Rebecca pe locul trei cu 13 puncte.

Iar Jasmine s-a clasat pe ultimul loc. Astfel, Maria a fost anunțată că este oficial prima concurentă care a ajuns deja în Marea Finală a sezonului 8 al emisiunii Bravo, ai stil.

„Fetelor, ce pot să spun, multă emoție, ținute bune, amintiri frumoase, lecții de viață pentru care va mulțumesc! Ne apropiem cu pași repezi de încă o eliminare! Pentru asta vreau să vedem în primul rând cu arată clasamentul în urma notelor din partea juraților!”, a

spus Ilinca Vandici.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Conform clasamentului din cea de-a doua Semifinală, Andreea și Jasmine au primit din partea juraților câte 9 puncte și au ocupat ultimele locuri și de aceea au fost primele care au intrat în cursa pentru eliminare în această

seară. Ilinca Vandici le-a invitat pe celelalte concurente să facă nominalizări spre eliminare. Cea care a primit cele mai multe nominalizări a fost Rebecca și astfel s-a alăturat Andreei și Jasminei.

După câteva momente de suspans, Ilinca Vandici a anunțat că cea care va părăsi competiția cu doar o zi înainte de Marea Finală este Rebecca. În cele din urmă, prezentatoarea TV a subliniat faptul că Maria, Iris, Andreea, Alexandra și Jasmine sunt cele cinci finaliste, care vor intră direct în Marea Finală de vineri, 25 august, de la ora 23:00, la Kanal D.

Citește și: Eliminare surpriză în prima semifinală Bravo, ai stil!- Diana a parasit, aseară, competiția

Citește și: Când are loc Marea finala „Bravo ai stil!” 2023, sezonul 8? Care este marele premiu și când se poate vota

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.