ELIMINARE uluitoare la Bravo, ai stil! Celebrities 2021. Ilinca Vandici a facut ANUNTUL la finalul galei! Iata cine a parasit competitia!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 07 oct 2021, 17:47
Bravo, ai stil! Celebrities Foto(5)

Momente cruciale pentru Carmen, Nicoleta si Otniela, aflate in pericol de eliminare

Sursa: Captură KANAL D

Prima Gala eliminatorie de la Bravo, ai stil! Celebrities 2021 s-a incheiat cu emotii uriase! Una dintre cele noua celebritati a parasit competitia!

In editia din aceasta seara a competitiei „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut loc prima Gala eliminatorie a acestui sezon. Cele noua concurente au trecut prin momente extrem emotionante in asteptarea verdictului serii.
Voturile de sustinere ale telespectatorilor au avut un rol decisiv la finalul Galei, cand cinci dintre concurente s-au aflat in pericol de eliminare. Astfel, celebritatea care a primit cele mai putine voturi din partea publicului a parasit competitia in aceasta seara.

Eliminare uluitoare la Bravo, ai stil! Celebrities 2021: Nicoleta Nuca a parasit competitia

Prima Gala eliminatorie din acest sezon al competitiei “Bravo, ai stil! Celebrities” a fost marcata de multe momente de senzatie ale celor noua celebritati, care au pregatit tinute provocatoarea si sexy conform conceptului "Femme fatale", dar si multe momente tensionate.

Citeste si: Surpriză de proporții la Bravo, ai stil Celebrities! Ilinca Vandici a făcut anunțul: ''Doar în marile finale s-a întâmplat asta''

Dupa o seara spectaculoasa cu tinute surprinzatoare si momente de senzatie, a venit si clipa in care Ilinca Vandici a anuntat clasamentul final al serii. In urma nominalizarilor facute de catre concurente, dar si a situatiei stelutelor, sase concurente s-au aflat la un pas de eliminare: Sensy, Carmen Negoita, Nicoleta Nuca, Ioana Filimon, Otniela Sandu si Viviana Sposub. Au urmat clipe extrem de emotionante in asteptarea verdictului serii.

Treptat, Ilinca a anuntat concurentele care au reusit sa se salveze de la eliminare, datorita voturilor primite din partea telespectatorilor. Iar prima dintre ele, cu cel mai mare procentaj al voturilor, a fost Sensy.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cele din urma, Ilinca Vandici a anuntat cu tristete in glas ca Nicoleta Nuca este concurenta care a primit cele mai putine voturi din partea publicului si care va parasi competitia Bravo, ai stil! Celebrities 2021, dupa doar patru saptamani. Iata care a fost prima reactie a artistei, inainte de a pleca din platoul emisiunii:

Citeste si: Ies scantei la Bravo, ai stil! Celebrities. "Multe note au fost date si pe impresia artistica" Carmen Negoita le pune la zid pe Viviana Sposub si pe Ioana Filimon!