Eliminarea care a luat pe toată lumea prin surprindere! Andreea Mantea a anunțat că unul dintre concurenți va părăsi ”Casa Iubirii” Cine a plecat acasă: Consider că faci o greșeală

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 22 ian 2023, 01:55

Eliminarea care a luat pe toată lumea prin surprindere! Andreea Mantea a anunțat că unul dintre concurenți va părăsi ”Casa Iubirii” Cine a plecat acasă

Sursa: Captură KANAL D

Vestea care i-a luat prin surprindere pe concurenții din ”Casa Iubirii”. Lacrimi și suspine au rămas în urmă, după ce Andreea Mantea a anunțat că unul dintre concurenți părăsește casa.

Andreea Mantea a făcut anunțul la care niciun concurent nu ar fi sperat. Prezentatoarea celui mai nou reality show de la Kanal D a anunțat că unul dintre concurenți părăsește ”Casa Iubirii”, iar decizia nu poate fi schimbată.

Cine a părăsit ”Casa Iubirii” înainte de gală

Andreea Mantea a făcut un anunț extrem de important, întreaga echipă a decis că este cel mai bine ca unul dintre concurenți să părăsească ”Casa Iubirii”.  

”Dragilor, v-am chemat și pe voi aici pentru că trebuie să anunțăm, trebuie să-i anunțăm și pe telespectatori, dar, bineînțeles, și pe voi. În urma problemelor de sănătate pe care le-a acuzat Corina în ultimele două zile, a mers la medic ieri, iar în urma rezultatelor primite, noi am decis că este mai bine pentru Corina să părăsească Casa Iubirii”, a

spus Andreea Mantea.

Corina este a doua concurentă care părăsește ”Casa Iubirii”, nu pentru că a fost eliminată, ci din cauza problemelor de sănătate pe care le-a acuzat în ultimele zile, astfel, cel mai bine pentru ea este să părăsească competiția. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Legătura neștiută dintre Andra Volos și Natalia de la ”Casa Iubirii”. Ce relație au cele două

Concurenții s-au arătat extrem de afectați de plecarea ei, chiar și Andreea Mantea a mărturisit că nu este de acord cu această decizie, însă sănătatea este pe primul loc. Radu și Robert au izbucnit în lacrimi după anunțul pe care Andreea Mantea l-a făcut, aceștia au văzut în Corina o prietenă adevărată și o femeie puternică, însă nu și-a găsit locul în cadrul show-ului de la Kanal D.

”Vreau să-i mulțumesc Corinei pentru cum e ea, a demonstrat că este o femeie puternică și frumoasă, la câte lucruri frumoase a făcut față de toate fetele din casă și față de noi. Îți dorim să fii fericită și să mai vii pe la noi”, a spus Robert.

Concurenții s-au atașat foarte tare de Corina, aceștia au văzut în ea un om puternic și un prieten desăvârșit.

Kinga nu s-a dezlipit sub nicio formă de ea și i-a promis că se vor revedea.

Citeste si: Kinga a răbufnit! Ce decizie a luat concurenta în privința lui Radu: ”Mă ajută mai mult să mă îndepărtez” Mai vrea sau nu să formeze un cuplu cu el