Eliminarea care a surprins pe toata lumea! Cristina Mihaela a anuntat cine va parasi casa Puterea dragostei! Ce mesaj incredibil a transmis cutia Pandorei!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 01 aug 2021, 20:22
Cristina Mihaela a anuntat Favoritii saptamanii!
Sursa: Captură KANAL D

Gala Puterea dragostei de duminica, 1 august 2021, a fost ca de obicei marcata de multe situatii tensionate iscate intre concurenti, dar si de emotii si suspans inainte de aflarea verdictului serii.

Gala Puterea dragostei care incheie saptamana in casa iubirii este mereu cea mai asteptata de catre toti concurentii, asta pentru ca acestia sunt curiosi sa descopere cine va fi desemnat Favoritul saptamanii si implicit cine va deveni liderul suprem al casei in saptaman urmatoare si cel care va primi cecul de 1500 de euro.
Ca in fiecare duminica, rolul telespetatorilor a fost unul hotarator, deoarece voturile lor au stabilit clasamentul concurentilor pentru saptamana ce tocmai s-a incheiat.

Cine este Favoritul Saptamanii si cine a fost eliminat? Ce a dezvaluit Cutia Pandorei?

In aceasta seara, Cristina Mihaela a anuntat mai intai cine sunt cei doi Favoriti ai Saptamanii atat din casa fetelor, cat si casa baietilor, iar ca de obicei, cei mai votati au fost Alexandra si Marinescu. Ulterior concurentii au mers rand pe rand in gradina sa faca nominalizari spre eliminare.

In urma voturilor acestora, Cristina Mihaela a anuntat ca trei concurenti se afla in pericol de eliminare si anume: Nadia, Denisa si Florin.

Denisa si Florin fiind cei mai recent intrati in competitie, insa pericolul nu i-a ocolit se pare. Dupa cateva minute de suspans, prezentatoarea TV a anuntat ca Favoritul Saptamanii, care va fi liderul suprem al casei in saptamana urmatoare precum si castigatorul premiului de 1500 de euro este Alexandra.

Astfel, aceasta a reusit sa isi protejeze cele doua colege, Nadia si Denisa de la eliminare, iar cel care a fost nevoit sa paraseasca emisiunea a fost Florin, desi intrase de putin timp si nu a avut ocazia sa cunoasca mai vine toate fetele. Vizibil afectat de verdictul serii, Florin a marturisit ca nu si-ar fi dorit sa plece acasa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cele din urma, Cristina Mihaela a dat citire si mesjului transmis de Cutia Pandorei, care a dezvaluit faptul ca toti concurentii vor avea parte de o plecare pe rand acasa in Romania, pentru a-si revedea rudele si familia.

Citeste si: Alex Oianu de la „Puterea Dragostei” și-a cerut iubita în căsătorie!

Citeste si: Sar scantei in Gala Puterea dragostei! Marinescu provoaca o incaierare fara precedent in emisiune! "Se vorbea despre virginitate"

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.