Eliminearea care a șocat pe toată lumea. Cine este concurentul care a părăsit casa Puterea Dragostei în Gala de astăzi

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 18 iul 2021, 20:03
Cine este concurentul care a părăsit casa Puterea Dragostei în Gala de astăzi
Sursa: Captură KANAL D

Eliminare fără precedent în casa Puterea Dragostei. Concurenții nu se așteptau să plece acasă atât de repede. Cine este concurentul pentru care parcursul în casa dragostei s-a încheiat?

Emoții copleșitoare în Gala Puterea Dragostei, Cristina Mihaela a făcut un anunț incredibil care a luat pe toată lumea prin surprindere. Pentru un concurent parcursul în competiție s-a încheiat astăzi.

Eliminare surprinzătoare în Gala Puterea Dragostei

A fost o Gală plină de emoții și tensiunii, concurenții au câte ceva de împărțit ca de fiecare dată. Însă, surpriza cea mai mare a fost când s-a anunțat eliminarea săptămânii.

În urma voturilor publicului favoriții din această săptămână sunt Cristian Marinescu și Maria. Lupta pentru liderul casei se că între cei  doi parteneri a căror relație scârție de ceva timp încoace. Certurile dintre ei sunt tot mai aprinse, iar de fiecare dată există neînțelegeri între ei. Unul dintre ei va intra în posesia cecului și va fi liderul casei săptămâna următoare. 

Citeste si: Lacrimi amare în Gala Puterea Dragostei. Maria izbucnește în plâns: ”Toată lumea dă în mine”. Află ce se întâmplă duminică, 18 iulie, de la ora 16:00 și de la 19:00, pe Kanal D

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Concurenții din casa Puterea Dragostei au votat, astfel, au decis cine este fata și băiatul care nu merită să mai rămână în competiție, iar pentru unul dintre ei parcursul se va încheia în Gala de astăzi. 

Fata și băiatul care au strâns cele mai multe voturi în Gala, după ce concurenții din casa dragostei i-au votat sunt Adelina și Victor. Pentru unul dintre ei competiția va lua sfârșit.

Cel care va intra în posesia cecului și va conduce casa în săptămâna următoare este Cristian Marinescu, astfel Victor este salvat de la eliminare.

Ei bine, dacă Adelina ar trebui să plece acasă, iată că lucrurile capătă o întorsătură incredibilă, unul dintre conucrenți este nevoit să plece acasă din motive personale și acela este Marius.

Marius este cel care părăsește casa Puterea Dragoste

Deși Adelina trebuia să părăsească competiția, ea i-a cedat lui Marius locul de a pleca acasă pentru că are mai multă nevoie. Marius este constrâns să părăsească casa dragostei din motive personale. Astfel, Cristina Mihaela a anunțat că el va pleca acasa în această Gală.

”Pentru că în mod normal tu ar trebui să pleci, dar eu știu altceva, cineva are mai multă nevoie să plece acasă, iar acea persoană este Marius, și aș vrea să tre rog, Adelina, să îi cedezi locul tău lui Marius, pentru a pleca eliminat, el chiar are nevoie.”, a spus Cristina Mihaele.

Citeste si: Mariana, dezvaluire incredibila despre Andrei! "Femeia care ai cerut-o in casatorie chiar aici in Istanbul" Aflati cum va reactiona Aya si ce se va intampla, joi, 15 iulie, la Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.