Elisabeta Lipă, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta “Atmosferă, voie bună, așa trebuie să fie!”

Autor: Diana Tilă

Din acest weekend, emisiunea este difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20:00

Sâmbătă, de la ora 20:00, se dă start la cultură generală și distracție, odată cu difuzarea unei noi ediții a game show-ului “Tu urmezi!”, la Kanal D!

Citeste si: O pensionară a câștigat 21.000 de lei la “Tu urmezi!” #Într-un joc tensionat, contracronometru, concurenta s-a descurcat exemplar

Elisabeta Lipă, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta

Celebritatea care ajunge de această dată în platoul emisiunii este o legenda vie a sportului, Elisabeta Lipă, multipla campioană mondială la canotaj, maestră emerită a sportului şi, în prezent, Președinte al Federației Române de Canotaj. Declarată, în anul 2000, de Federația Internațională de Canotaj, drept cea mai bună canotoare a secolului XX, Elisabeta Lipă a excelat în toate activitățile în care s-a implicat.

Ce înseamnă pentru Elisabeta Lipă succesul în orice activitate, ne împărtășește chiar celebra sportivă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Succesul înseamnă enorm de multă muncă, seriozitate, dorință, ambiție și, bineînțeles talent dar, fără Divinitate, cu siguranță nu poți să atingi culmile succesului”,  susține aceasta.

Citeste si: Exclusiv! Dumitru Prunariu, un mare admirator al lui Elon Musk: "Este un vizionar cu un IQ ridicat care știe cum să își îndeplinească visele"

 

Celebra sportivă a mărturisit că este impresionată de show-ul care a acaparat de milioane de români.  “ Atmosferă, voie bună, așa trebuie să fie! Să ne destindem!” spune Elisabeta Lipă despre show-ul care a cucerit publicul.

Nu pierdeţi în fiecare sâmbătă și duminică seară, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D! 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.