Elisabeta Lipă, dezvăluiri inedite în platoul Teo Show! Iată ce răspunsuri a dat celebra sportivă celor mai incomode întrebări!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 ian 2022, 18:48

Elisabeta Lipa, marturisiri inedite la Teo Show

Sursa: Captură KANAL D

Bursucu le-a provocat pe Elisabeta Lipă și Teo Trandafir la cea mai inedită provocare. Cele două vedete au răspuns celor mai incomode întrebări!

Celebra Elisabeta Lipă este considerată cea mai bună canotoare a lumii, deoarece a câștigat 8 medalii olimpice, de-a lungul carierei sale sportive. În prezent această ocupă funcția de Președinte al Federației Române de Canotaj (FRC) și se bucură încă de admirația și apreciarea publicului, care a susținut-o mereu în carieră să strălucită.

Elisabeta Lipă, dezvăluiri inedite în platoul Teo Show

Invitată în platoul Teo Show, astăzi, pe 24 ianuarie, când este sărbătorită Ziua Unirii Principatelor Române, Elisabeta Lipa, care a marcat profund și frumos istoria sportului românesc, prin performanțele sale incredibile, a vorbit

despre cele mai importante momente din carieră să și nu numai.

Teo Trandafir și Elisabeta Lipă au acceptat provocarea lansată de Bursucu, de a selecta fiecare dintre ele câte o carte, pe rând, iar cea care va nimeri cea mai mare carte să adreseze orice întrebare celeilalte. Prima care a extras o prima carte de joc a fost Elisabeta Lipa, care a primit o întrebare din partea lui Teo despre carieră să sportivă și anume dacă în timpul Olimpiadei de la Atena a simțit că nu va putea câștigă alături de echipa să împotriva adversarelor din

America.

"Da și știi de ce! Atena o am în minte, acum când vorbim eu văd cursa în față ochilor! În acel an am fost învinse de la cele mai înverșunate adversare ale noastre care și au dorit din suflet să ne bată, americancele. Noi de regulă reveneam așa cam în formulă completă, dar copiii canotorilor sunt făcuți între două olimpiade și două colege de ale noastre nu și-au făcut calculele așa cum trebuie și a trebuit să înlocuim cu două sportive tinere care aveau jumătatea vârstei mele, eu aveam 40 și

ele 20. Nimic nu prevestea că noi luăm titlul olimpic!(...) Am luat bătaie în serii, dar am făcut recordul probei și noi și ele și a venit momentul finalei, când nu le-am lăsat să se desprindă de noi, scai pe ele, noi după culoarul doi și ele după culoarul patru, le simțeau cum vor să se desprindă și nu pot și după un ultimul cinci sute, când ne-am desprins, am simțit că acea barcă zboară nu plutește!",
a spus Elisabeta Lipă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Elisabeta Lipa are mare grija de silueta ei. Merge periodic la nutritionist!

La a doua rundă, tot Teo Trandafir a extras cea mai mare carte, ceea ce i-a oferi ocazia să-i mai adreseze o întrebare Elisabetei Lipa. Această a întrebat-o dacă soțul ei i-a spus vreodată pe parcursul carierei sale sportive, să renunțe și să se dedice doar familiei.
Îndrăgită sportivă a martusirisit faptul că niciodată soțul ei, în cei peste 30 de ani de căsnicie, nu i-a cerut acest lucru, ci dimpotrivă a susținut-o mereu în toate competițiile importante la care a participat.

Citeste si: Jocurile Olimpice 2020 Tokyo: România, AUR și ARGINT la canotaj! Cine sunt sportivii care ne-au făcut mândri!