Ella a dezvăluit ce se întâmplă între ea și Andy. Formează sau nu un cuplu?

Autor: B.H.

După ce a intrat din nou în casă, Ella a fost surprinsă în compania lui Andy, iar de aici și până la ideea că ar putea forma un cuplu nu a mai fost decât un pas. Care este, de fapt, relația dintre cei doi?

Ella și Andy au fost văzuți de mai multe ori împreună, au stat de vorbă, au glumit, astfel că nu sunt puțini cei care s-au gândit că între cei doi lucrurile ar putea avansa rapid, ajungând să formeze un cuplu.

Citeste si: Pe cine a sunat Andy de la hotel? Marius e gelos: "Asta te-a sunat pe tine aseara sau pe Ella?"

Deși și-a dorit să aibă o relație cu Jador, cei doi nu au ajuns mai departe, iar Ella s-a întors în casa "Puterea dragostei", sperând că își va găsi jumătatea.

Ella a dezvăluit ce se întâmplă între ea și Andy. Formează sau nu un cuplu?

După ce Ella s-a întors în competiție au apărut zvonuri potrivit cărora ea ar forma un cuplu cu Andy.

Ei bine, concurenta de la "Puterea dragostei" a vrut să lămurească această situație și într-un live pe instagram, Ella a abordat acest subiect care a dat naștere multor controverse.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador, dezvăluiri despre copilăria lui. Mesajul emoționant al artistului: "Muncesc pentru a oferi familiei mele..."

Ella a confirmat că ea și Andy au interacționat, dar a ținut să precizeze că nu formează un cuplu, ci sunt doar prieteni.

"N-am nicio treabă cu Andy. Ne-am jucat și atât. Nu am vrut niciodată treabă, nu mi-am dorit. M-am jucat cu el pentru că am văzut că ține la glumă și nu am avut cu cine să mă joc."

, a spus Ella în live-ul de pe instagram.

Citeste si: Andra Volos de la Puterea Dragostei, declarații despre sarcină! E gravidă cu Bogdan Mocanu?