Ella a făcut anunțul pe instagram: "Din păcate, de câteva zile..." Ce a pățit fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Autor: Bianca Hriscu

Ella a făcut anunțul pe instagram. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei se confruntă cu o mare problemă și le-a cerut ajutorul prietenilor virtuali.

Ella a făcut anunțul pe instagram.  De când s-a întors din Turcia, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" încearcă să rezolve o problemă, dar fără succes, motiv pentru care a decis să ceară ajutorul urmăritorilor de pe instagram. Ce a pățit?

Citeste si: Ella, o nouă intervenție estetică: "Mi-am injectat..." Cum arată acum concurenta de la "Puterea Dragostei"?

Ella a făcut anunțul pe instagram: "Din păcate, de câteva zile..." Ce a pățit fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Ella a dezvăluit pe contul personal de instagram că de aproximativ 3 săptămâni, mai mulți prieteni virtuali i-au atras atenția că au primit unfollow din partea ei. Dacă la început a crezut că problema se va rezolva de la sine, ulterior, Ella a constatat că acest lucru nu se întâmplă, ceea ce a determinat-o să ceară ajutorul.

"Dragii mei, din păcate, de câteva zile bune am o problemă cu instagramul. Dă unfollow singur. Eu nu dau unfollow, nu e de la mine, nu eu vă dau unfollow, nu eu vă ignor. S-au sesizat câțiva prieteni de-ai mei și mi-au spus: "Băi Ella, m-ai scos de la follow." Zic: "Nu, Doamne ferește!" La fel, acum mi-a mai scris o prietenă și mi-a zis: "Ella, m-am trezit acum două zile că nu te mai am la follow."

Ce se întâmplă? Dacă cineva mă poate ajuta vă rog să îmi scrieți în privat, să îmi lăsați mesaj pentru că nu știu ce se petrece. De vreo 2-3 săptămâni am această problemă.", a spus Ella.

După ce a semnalat problema, Ella a aflat că nu doar ea a pățit acest lucru, ci printr-o situație similară a trecut și Adelina Pestrițu.

"Am aflat că este vorba despre ceva setări ale instagramului, din păcate nu am reușit să fac nimic, doar un reset la instagram.

Am înțeles că aceeași problemă a avut-o și Adelina Pestrițu. Dacă printre voi se află vreun It-ist vă rog să mă contactați în privat. Vreau să rezolv această problemă pentru că deja mă deranjează foarte tare și nu știu ce se întâmplă. Inițial mă speriasem, crezusem că mi-a spart cineva contul.", a adăugat Ella.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ella a spus totul despre barbatul la care locuieste, in Bucuresti! Cine este persoana misterioasa: ''Nu mai dati informatii...''

Ella are o nouă relație? S-a dat de gol: "Ține secret până când..."

Ella are o nouă relație? Fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" a postat un mesaj prin care a sugerat că, în prezent, există cineva în viața ei.

Ella are o nouă relație? Deși a încercat, fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" nu a reușit să își găsească marea iubire în cadrul competiției. Ce se întâmplă acum în viața ei, la scurt timp după ce a revenit în țară?

Ella nu și-a găsit sufletul pereche la" Puterea Dragostei", cu toate că a interacționat cu mai mulți băieți. Este cunoscut faptul că aceasta a fost îndrăgosită de Jador, dar și că a vorbit cu Iancu, dar nu a format un cuplu cu niciunul dintre ei.

Cu toate acestea, acum, după ce s-a întors în România, Ella a dat de înțeles că în viața ei ar exista cineva. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a postat un mesaj pe contul personal de instagram prin care a sugerat că este mai bine ca lucrurile să rămână secrete până în momentul în care există o siguranță că relația este una serioasă.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, surprinsă în oraș cu Iancu Sterp: „Fără filtre, plus o amintire”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.