Ella a spus totul despre barbatul la care locuieste, in Bucuresti! Cine este persoana misterioasa: ''Nu mai dati informatii...''

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 29 ian 2021, 05:20

Ella a postat un mesaj pe o retea de socializare si a dezvaluit totul despre presupusul barbat la care locuieste aceasta, in Bucuresti.

Ella a spus totul despre barbatul la care locuieste

Ella s-a suparat foarte tare pe fanii care ar fi dat informatii despre prespusul barbat la care aceasta locuieste, in Bucuresti. Ella a spus totul despre barbatul care locuieste si a explicat cine este acesta. 

Citeste si: Ella de la ''Puterea dragostei'', mesaj pentru Cristina Mihaela, viitoarea prezentatore a emisiunii: ''Rog toti sustinatorii mei...''

''Bun, vad ca se abereasa foarte mult, nu stiu de unde si pana unde, atunci cand am venit din Turcia prietena mea s-a transformat in ''barbat'', Piata Constitutiei in ''aeroport'', iar casa ei in ''hotel''. Nu mai dati informatii eronate, va rog! sau daca afirmati ceva, veniti si cu dovezi plauzibile'''', este mesajul Ellei. 

Ella de la ''Puterea dragostei'', mesaj pentru Cristina Mihaela

Ella de la Puterea dragostei i-a transmis un mesaj de sustinere Cristinei Mihaela Dorobantu, noua prezentatoare a sezonului 3 al emisiunii. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D! Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

''Buna, dragii mei. Stiu ca sezonul 3 nu va mai fi Andreea Mantea, nu va mai prezenta ea, asa ca rog toti sustinatorii mei si oamenii care ma iubesc pe mine sa o incurajeze pe Cristina, care va fi noua prezentatoare.

Am incredere in ea si pe calea aceasta ii urez mult succes, multa rabdare, multa puterea si stiu ca impreuna o putem ajuta sa treaca mai usor peste emotiile pe care le are acum si pe care le va avea'', este mesajul Ellei.

Citeste continuarea aici  

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.