Ella rupe tăcerea. A spus totul despre relația cu Iancu: "Suntem..."

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 13:35

Ella, adevărul despre relația cu Iancu. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a vrut să se știe totul chiar de la ea. Formează sau nu un cuplu?

Ella, adevărul despre relația cu Iancu.  După ce s-a scris că Ella și Iancu ar forma un cuplu, dar ar ține acest lucru secret, concurenta de la "Puterea Dragostei" a vrut să pună capăt speculațiilor, astfel că a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. 

Citeste si: Ella a parasit in lacrimi emisiunea "Puterea dragostei"! Ce s-a intamplat

Ella, adevărul despre relația cu Iancu: "Suntem..." 

Iancu este acum un bărbat singur, având în vedere că după ce s-a întors de la "Survivor România" a pus capăt relației cu Denisa. Astfel, la scurt timp după despărțire, au apărut zvonuri potrivit cărora el ar forma un cuplu cu Ella. Dacă până acum s-a ferit să ofere detalii în legătură cu acest subiect, de această dată, Ella a vrut să lămurească lucrurile, iar cei ce o urmăresc în mediul online să afle adevărul chiar de la ea.

Din acest motiv, concurenta de la "Puterea Dragostei" a postat un mesaj pe instagram prin care a explicat tot ce se întâmplă între ea și Iancu.

"Am văzut că se aberează foarte mult cum că ea as avea o relație cu Iancu! Opriți-vă, suntem prieteni! Punct! Urmăriți emisiunea și veți vedea!", a scris Ella pe instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ella de la "Puterea Dragostei", mesaj dur: "Poți să mori în fața mea, dar..."

Astfel, Ella și Iancu nu formează un cuplu, concurenta de la "Puterea Dragostei" fiind vizibil deranjată de zvonurile care au apărut în ultima perioadă.

Fanii au ales intre Bianca si Ella! Cine ar trebui sa castige Marea Finala ''Puterea dragostei'' sezonul 2!

Bianca sau Ella? Fanii au votat cine ar trebui sa castige Marea Finala'' Puterea dragostei'' sezonul 2.

Fanii au votat intr-un sondaj facut pe o retea de socializare, intr-un grup dedicat emisiunii. 40.000 de urmaritori ai emisiunii au ales cine ar trebui sa castige finala sezonlui 2, dintre Ella si Bianca. Scorul a fost unul destul de strans, diferenta fiind destul de mica.

Asadar, Ella a castigat sondajul cu scorul de 50.3%, Bianca reusind sa obtina 49.7%. 

Iata postarea facut de fanii emisiunii, cei care au facut acest sondaj. Bineinteles, sondajul acesta nu inseamna ca asa vor sta lucrurile in Marea Finala, publicul emisiunii fiind mult mai mare de 40.000 de oameni. 

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, prima reacție după ce l-a căutat pe Iancu Sterp: „Eu am respect față de...”