Ella de la Puterea Dragostei a recunoscut! Adevăratul motiv pentru care a plecat la muncă în străinătate: „De la 16 ani...”

Author: Amalia Georgescu
Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Deși din exterior viața ei pare aproape perfectă, Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, recunoaște că a trecut prin multe momente grele. De ce a plecat în străinătate la o vârstă fragedă?

Ella, una dintre cele mai iubite foste concurente de la Puterea Dragostei, și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai dificile momente din viața ei. A fost nevoită să muncească încă din perioada adolescenței, a plecat în străinătate, iar acum a dezvăluit adevăratul motiv.

Ella, mărturisiri despre cele mai dificile momente din viața ei. Ce dramă a trăit fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Chiar dacă acum are aproape tot ce își dorește din punct de vedere material, privind în urmă, Ella își amintește perioadele dificile prin care a trecut. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a povestit că a fost nevoită să muncească încă de la 16 ani pentru a-și întreține familia, părinții ei fiind grav bolnavi.

Acum, când lucrurile păreau că s-au așezat pentru ea, Ella a primit o nouă lovitură.

Mama ei a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, iar vestea a îngenuncheat-o pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei. 

Citeste si: Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, mesaj incredibil pentru Jador. Bruneta a mărturisit totul: ”Îmi este dor...” Fanii au rămas înmărmuriți

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Eu îmi întrețin familia de la 16 ani, de când am plecat practic din țară, au fost așa o perioadă care nu se mai termina din probleme, ba mă îmbolnăveam eu, am terminat eu, a început tata, după la un interval de câteva săptămâni mama. M-am despărțit și de fostul iubit…

Primisem un telefon de la tata și mi-a spus că este psoibil să își piardă vederea, având în vedere că el are diabet și m-am speriat când m-am gândit că voi avea doi părinți orbi.

S-a terminat povestea cu tata și m-a sunat și mi-a spus ca a recidivat boala mamei mele adică cancer la sân. Au fost câteva săptămâni în care nici nu voiam să ies din casă. Mă întrebau oamenii, cunoștințele, și efectiv nu voiam să ies. Nu am vrut ca mama să mă audă vreodată plângând la telefon și am încercat să îi incurajez pe ei să treacă peste.
A fost o perioadă destul de grea când am realizat că e greu să ai prieteni. Două săptămâni aveam coșmaruri noaptea. Eu trebuia să fiu puternică. Am trăit un amalgam de sentimente. Aveam și contractele mele și trebuia să îmi desfășor activitatea. Lumea nu înțelege că nu poți fi intotdeauna trist, că altfel eram numai la spital. Durerea sufletească nu poate fi vindecată de niciun tratament…”,
a dezvăluit Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, potrivit viva.ro.

Ella a povestit că lucrurile nu au mers tocmai bine în viața ei, mai ales în ultima perioadă de timp. Problemele de sănătate ale părinților și despărțirea de iubit au afectat-o foarte tare pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei, însă aceasta este încrezătoare că, într-un final, va avea parte de liniște și fericire.

Citeste si: Momente grele pentru Ella de la Puterea Dragostei: „Am primit un telefon neașteptat. Din păcate, mamei mele...Nu mai am putere nici să mă rog!” A izbucnit în lacrimi pe instagram!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.