Ella de la „Puterea Dragostei”, adevărul despre Iancu Sterp. Ce relație a fost între cei doi: „M-aș fi axat foarte mult pe el. De asta am eu nevoie”

Autor: Diana Ghita

Ce declarații a făcut Ella despre Iancu Sterp

Sursa: Captură YouTube WOWnews; Instagram Iancu Sterp

Recent, Ella, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, a fost invitată la emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, unde și-a exprimat regretul pentru că nu i-a dat o șansă lui Iancu Sterp, atunci când a avut ocazia.

Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, a fost, și el, la „Puterea Dragostei ”, împreună cu Ella. Însă, pe parcursul emisiunii, tânăra și-a îndreptat atenția către altcineva, lucru de care îi pare rău în momentul de față, întrucât nu și-a dat seama cine era, cu adevărat, potrivit pentru ea.

Ce relație a fost între Ella și Iancu Sterp

La un moment dat, Cornelia Ionescu a întrebat-o pe Ella cu cine ar alege să formeze un cuplu în cadrul show-ului „Puterea Dragostei”, dacă ar putea să dea timpul înapoi: „Dacă acum te-ai întoarce în casă și ai fi în aceeași situație, dacă n-ar mai fi fost Jador acolo, dintre cei care te-au plăcut pe tine, bărbații aceia, cui i-ai fi dat o șansă?”.

Ella a preferat să fie sinceră și a explicat că, la acel moment, ar fi fost mai bine dacă i-ar fi acordat lui Iancu Sterp o șansă, întrucât și-a dat seama

că este genul de băiat de care are nevoie în viața ei. Însă, acum, este prea târziu, întrucât tânărul urmează să se căsătorească, iar bruneta nu vrea să intervină între el și logodnica lui.

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan, în culmea disperării! Ce a pățit cuplul după ce și-a plătit un sejur în Grecia: „Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva”

„Dacă ar fi să mă întorc la momentul respectiv, cu siguranță lui Iancu. Știu că omul este într-o relație, dar eu n-am putut să văd sinceritatea la momentul respectiv, că eram orbită.(...) M-aș fi axat foarte mult pe el, pentru că este un băiat extrem de muncitor.(...)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Îmi place un om care este inteligent și știe să facă din zero mai mult, pentru că eu sunt sigură că Iancu, dacă ar pica oricând de pe piedestalul pe care e pus sau din ceea ce are, el ar știi să facă mult. De asta am eu nevoie, un băiat care știe să muncească și s-o ia de la zero, mâine intră în insolvență cu firma, să știe s-o ia de la zero și eu îi sunt alături trup și suflet”,  a

spus Ella.

Citește și: Ella Tina de la ”Puterea Dragostei” îl pune la punct pe Jador: ”El nu m-a ajutat niciodată” Cine este noul bărbat din viața brunetei

Ce a concluzionat Ella, cu trecerea timpului

Din păcate, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a realizat prea târziu că în viață contează ca o femeie să aibă lângă ea un bărbat alături de care să se descurce în orice situație.

 

„Umblând prin lumea asta, văd ce se caută, nu se mai caută asta, se pierde ideea aia de a fi o fată cum trebuie, de a construi lângă un băiat”,  a dezvăluit Ella.