Ella de la "Puterea dragostei", in cele mai sexy ipostaze! Iata cum a fost surprinsa frumoasa bruneta aproape goala, in timpul unei sedinte de tratament corporal!

Autor: D.I.
Actualizat: 05 mar 2020, 15:04

Ella este una dintre cele mai indragite concurente de la "Puterea dragostei".

Ella a intrat in casa "Puterea dragostei" in primul sezon pentru a-l cunoaste mai bine pe Jador, pe care pusese ochii de ceva vreme. Cei doi au incercat sa formeze un cuplu insa in cele din urma totul s-a dstramat, deoarece Jador lansat o avalansa de reprosuri, dupa ce cativa sustinatori ai acestuia i-au trimis imagini si o inregistrare cu ea pentru a o discredita.

Cel care a declansat furtuna in platou a fost Jador, care a lansat acuzatii grave la adresa Ellei, dupa ce a primit cateva mesaje suspecte care o incriminau.
Se pare ca Ella ar fi vorbit despre Jador cu alte persoane, dand de inteles ca nu isi doreste, de fapt, o relatie cu el, ci doar pentru faptul ca ar fi avut multe de castigat ca imagine. Acel moment a insemnat despartirea lor definitiva.

Insa lucrurile aveau sa ia o cu totul alta turnura in sezonul al doilea al emisiunii, cand Ella se pare ca a revenit in casa "Puterea dragostei", pentru a-l cunoaste mai bine pe nimeni altul decat Iancu, spre uluirea lui Jador, care s-a asteptat sa fie in continuarea curtat de frumoasa bruneta.

Citeste si: Ce masina scumpa conduce Sergio, noul concurent de la "Puterea dragostei", care a venit sa o cucereasca pe Andreea Oprica! Iata cum a fost surprins tanarul la bordul bolidului sau de lux!

"De multe ori ma gandesc daca am facut o alegere buna venind la aceasta emisiune, ma trezesc cu gandul de a pleca acasa in fiecare zi... dar venind aici si vazand cum dragostea infloreste cand "vezi acea persoana", iti aduce zambete, lacrimi, gelozii... te face sa simti ca si un copil care da explicatii! Sper sa puteti simti macar 20% din ce traim noi aici in fiecare zi! Iubind te daruiesti cu tot ce iti apartine si uitiorice suspine! Va iubesc si va multumesc ca ma acceptati cu bine si cu rele si va multumesc ca sunteti langa mine!", a

scris Ella pe contul ei de socializare.

De curand, Ella a publicat pe contul ei de socializare un scurt filmulet in care apare in ipostaze extrem de sexy, in timp ce se afla la un salon de infrumusetare. Aceasta a recurs la o noua metoda de tratament corporal anticelulita. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ella de la "Puterea dragostei", prima reactie dupa eliminarea lui Jador din emisiune!

In cea mai recenta Gala "Puterea dragostei", Jador a fost eliminat din emisiune, spre dezamagirea Ellei, care a suferit enorm de-a lungul timpului, in incercarea ei de a salva iubirea dintre lor.
Chiar inainte de a parasi competitia, Jador a recunoscut ca o iubeste pe Ella. Cei

doi si-au luat ramas bun in lacrimi si au dansat impreuna pe o melodie romantica.

Citeste si: Mariana nu se mai ascunde! Prima fotografie cu burtica de gravida!

Citeste si: Catalin s-a contrat cu Sergio! A intervenit pentru prietenul lui, Turcu: "Nu esti sanatos la cap? O cam cauti"

La scurt timp dupa plecarea lui Jador din emisiune, Ella a simtit nevoia sa sublinieze faptul ca l-a iubit foarte mult pe Jador si ca il va pastra in suflet mereu, indiferent de tot ceea ce s-a petrecut intre ei.

 


Spiritele s-au încins, astăzi, în „Casa iubirii”, după ce băieții au fost provocați să-i dea smash sau pass lui Criss, noua concurentă din emisiune.