Ella de la "Puterea dragostei", marturisire uluitoare despre barbatul iubit! Iata ce mesaj a transmis frumoasa bruneta fanilor sai din mediul virtual!

Autor: D.I.
Actualizat: 23 nov 2020, 19:50

Ella a fost una dintre cele mai controversate concurente din cel de-al doilea sezon "Puterea dragostei".

Ella a intrat in casa "Puterea dragostei" in primul sezon pentru a-l cunoaste mai bine pe Jador, pe care pusese ochii de ceva vreme. Cei doi au incercat sa formeze un cuplu insa in cele din urma totul s-a dstramat, deoarece Jador lansat o avalansa de reprosuri, dupa ce cativa sustinatori ai acestuia i-au trimis imagini si o inregistrare cu ea pentru a o discredita.


Cel care a declansat furtuna in platou a fost Jador, care a lansat acuzatii grave la adresa Ellei, dupa ce a primit cateva mesaje suspecte care o incriminau.

Se pare ca Ella ar fi vorbit despre Jador cu alte persoane, dand de inteles ca nu isi doreste, de fapt, o relatie cu el, ci doar pentru faptul ca ar fi avut multe de castigat ca imagine. Acel moment a insemnat despartirea lor definitiva. Insa lucrurile aveau sa ia o cu totul alta turnura in sezonul al doilea al emisiunii, cand Ella se pare ca a revenit in casa "Puterea dragostei", pentru a-l cunoaste mai bine pe nimeni altul decat Iancu, spre uluirea lui Jador, care s-a asteptat sa fie in continuarea curtat de frumoasa bruneta.

De curand, Iancu Sterp a ales să o invite la un dans romantic pe Ella. Insa apropierea dintre ei au starnit gelozia Denisei. Aceasta a mărturisit că gestul lui a făcut-o să se întristeze.

Citeste si: Roxana revine la "Puterea dragostei"? Afla ce marturisire inedita ii face Jador lui Marius, despre Roxana, VINERI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de mama sa! Iata ce tinuta de senzatie a ales sa poarte tanara la aniversarea celei mai importante persoane din viata sa!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"Când am văzut că Iancu o ia pe Ella la dans, am fost surprinsă că am fost geloasă și m-am întristat, fiind singura fată care a rămas fără un partener de dans", a spus Denisa la testimoniale.

Pe de alta parte, Ella trece prin momente contradictorii in ultima perioada, mai ales dupa ultimele discutii aprinse cu Jador. Iata ce mesaj a aparut pe contul ei de socializare:

"De multe ori ma gandesc daca am facut o alegere buna venind la aceasta emisiune, ma trezesc cu gandul de a pleca acasa in fiecare zi... dar venind aici si vazand cum dragostea infloreste cand "vezi acea persoana", iti aduce zambete, lacrimi, gelozii... te face sa simti ca si un copil care da explicatii! Sper sa puteti simti macar 20% din ce traim noi aici in fiecare zi! Iubind te daruiesti cu tot ce iti apartine si uitiorice suspine! Va iubesc si va multumesc ca ma acceptati cu bine si cu rele si va multumesc ca sunteti langa mine!", a

scris Ella pe contul ei de socializare.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.