Ella de la "Puterea Dragostei", mesaj dur: "Poți să mori în fața mea, dar..."

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 11:15

Ella de la "Puterea Dragostei", mesaj dur. Concurenta nu se mai ascunde, iar acum a dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat în sufletul ei.

Ella de la "Puterea Dragostei", mesaj dur. Ultimele luni nu au fost dintre cele mai bune pentru Ella, iar concurenta de la "Puterea Dragostei" a recunoscut public acest lucru, chiar în emisiune. Acum, Ella a postat un mesaj dur pe contul personal de instagram.

Ella de la "Puterea Dragostei", mesaj dur: "Poți să mori în fața mea, dar..."

Ella nu traversează o perioadă tocmai bună.

Pe lângă faptul că participarea la "Puterea Dragostei" i-a adus numai probleme în ultimul timp, aceasta fiind implicată în tot felul de conflicte și fiind pusă la zid de nenumărate ori, concurenta s-a confruntat și cu probleme în familie. Astfel, nu de puține ori s-a întâmplat ca Ella să își deschidă sufletul în fața prietenilor de pe instagram, având în vedere că are o mulțime de susținători pe contul de socializare.

Citeste si: Ella nu se mai ascunde: "Astăzi știu că sunt iubită" Ce mesaj a postat pe instagram?

Ella de la "Puterea Dragostei" a postat acum un mesaj prin care a dezvăluit care este cea mai mare slăbiciune a ei, dar și care este punctul forte, iar totul are legătură cu sentimentele pe care le investește într-o relație.

"Slăbiciunea mea? Îmi pasă prea mult și prea repede.

Punctul meu forte? Odată ce a încetat să îmi pese, poți să mori în fața mea, dar nu voi chema ambulanța.", este postarea Ellei.

Nu știm cui i se adresează acest mesaj, însă având în vedere că și-a propus să uite de Jador, bărbatul cu care și-a dorit o relație, posibilitatea ca acest text să fie scris pentru el este foarte mare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vrea Ella sa i-l fure pe Livian Biancai? Se ascut cutitele intre cele doua prietene de la "Puterea dragostei"

Ce face Ella în casa "Puterea Dragostei"? Marius a aruncat bomba: "Ai venit în baia băieților și..."

Ce face Ella în casa" Puterea Dragostei"? Conflictul dintre Ella și Marius pare să nu se mai termine, iar concurentul a făcut acuzații grave.

Ce face Ella în casa" Puterea Dragostei "?Între Marius și Ella a izbucnit un conflict puternic, iar cei doi au ajuns să își spună cuvinte grele.

Ella l-a jignit pe concurentul de la" Puterea Dragostei", dar nici acesta nu s-a lăsat mai prejos și a făcut dezvăluiri picante despre Ella.

Marius a criticat-o dur pe Ella, reproșându-i că nu face altceva decât să se apropie de toți băieții din casă, fără să țină cont dacă aceștia sunt sau nu într-o relație. Astfel, Ella reușește să provoace certuri aprinse în cupluri, lucru pe care l-au observat mai multe persoane din casa "Puterea Dragostei".

Deranjat de faptul că Ella l-a jignit spunându-i că este fătălău, Marius nu s-a mai putut abține și a dezvăluit ce face Ella în casa "Puterea Dragostei".

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, imagini halucinante cu unul dintre concurenți! L-a pipăit de față cu toată lumea