Ella de la ''Puterea dragostei'', mesaj pentru Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii: ''Rog toti sustinatorii mei...''

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 29 ian 2021, 04:40

Ella de la Puterea dragostei i-a transmis un mesaj Cristinei Mihaela, viitoare prezentatoare a sezonului 3 al emisiunii.

Ella de la ''Puterea dragostei'', mesaj pentru Cristina Mihaela

Ella de la Puterea dragostei i-a transmis un mesaj de sustinere Cristinei Mihaela Dorobantu, noua prezentatoare a sezonului 3 al emisiunii. 

Citeste si: Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D! Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

''Buna, dragii mei.

Stiu ca sezonul 3 nu va mai fi Andreea Mantea, nu va mai prezenta ea, asa ca rog toti sustinatorii mei si oamenii care ma iubesc pe mine sa o incurajeze pe Cristina, care va fi noua prezentatoare. Am incredere in ea si pe calea aceasta ii urez mult succes, multa rabdare, multa puterea si stiu ca impreuna o putem ajuta sa treaca mai usor peste emotiile pe care le are acum si pe care le va avea'', este mesajul Ellei.

Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D!

Pe 26 iulie, telespectatorii Kanal D vor afla deznodamantul reality-show-ului matrimonial care a cucerit milioane de romani si a creat adevarate comunitati in mediul online. Cupidon si-a facut de cap si in aceasta perioada, toti tinerii aflati in cautarea sufletului pereche in acest show au trecut printr-o serie de incercari si au trait, in fata publicului, entuziasmul, dezamagirea, supararea sau fericirea de a fi indragostit.

" Pe masura ce ne apropiem de Marea Finala emotiile, tensiunile cresc, cum e si firesc. Am trecut, alaturi de concurenti, printr-o multime de stari sufletesti, m-am atasat de ei. Am suferit odata cu ei, m-am bucurat atunci cand ei au avut motive sa fie fericiti. Am asistat si la izbucniri ale orgoliilor, la dezamagiri, pentru ca e omeneste sa treci si prin asa ceva. Pe 26 iulie, vom afla deznodamantul, sunt extrem de emotionata si eu in asteptarea Marii Finale",

a spus Andreea Mantea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bogdan Mocanu, oprit de poliție: "Nu aveam..." Ce greșeală a făcut?

Pregatirile pentru urmatorul sezon "Puterea Dragostei" au intrat deja in linie dreapta, iar telespectatorii vor avea parte de surprize uriase. Cel de-al treilea sezon al show-ului va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobantu, vedeta care a devenit cunoscuta publicului dupa ce a concurat in "Bravo, ai stil!", a prezentat, alaturi de Victor Slav, show-ul "Imi place dansul!" si a fost realizatoarea si prezentatoarea rubricii "Secrete intre fete", din cadrul "Teo Show", la Kanal D.

" Sunt foarte fericita sa fac parte din acest show extraordinar, <Puterea Dragostei>; sunt nerabdatoare sa ii cunosc pe concurenti, sa intru in atmosfera de la filmari. Va fi o provocare frumoasa pentru ca e vorba despre dragoste, despre oameni care isi cauta sufletul pereche. Sper sa le port noroc concurentilor!", a spus Cristina Mihaela Dorobantu.

Citeste continuarea aici