Ella de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica inedita! Iata in ce ipostaze sexy a fost surprinsa bruneta la un salon de infrumusetare!

Author: D.I.
Actualizat: 19 iun 2020, 17:21
Foto(7)

Ella este una dintre cele mai frumoase concurente de la "Puterea dragostei".

Ella a intrat in casa "Puterea dragostei" in primul sezon pentru a-l cunoaste mai bine pe Jador, pe care pusese ochii de ceva vreme. Cei doi au incercat sa formeze un cuplu insa in cele din urma totul s-a dstramat, deoarece Jador lansat o avalansa de reprosuri, dupa ce cativa sustinatori ai acestuia i-au trimis imagini si o inregistrare cu ea pentru a o discredita. Totul a culminat cu despartirea, deoarece Jador a decis atunci sa puna punct oricarei legaturi cu Ella.

Insa lucrurile aveau sa ia o cu totul alta turnura in sezonul al doilea al emisiunii, cand Ella se pare ca a revenit in casa "Puterea dragostei", pentru a-l cunoaste mai bine pe nimeni altul decat Iancu, spre uluirea lui Jador, care s-a asteptat sa fie in continuarea curtat de frumoasa bruneta.

Si astfel, lucrurile au inceput sa degenereze intre fostii iubiti, Ella si Jador, deoarece artistul s-a aratat extrem de deranjat de atitudinea frumoasei brunete.

Desi cei doi au mai incercat sa dea o sansa relatiei lor, in celel din urma, Jador a decis sa puna capat definitiv si sa se retraga din emisiune, frangandu-i inima Ellei.

Dupa plecarea lui Jador, Ella a fost extrem de trista, insa treptat, a inceput sa se resemneze si sa mearga mai departe. Chiar daca isi doreste enorm sa para puternica si sa nu arate numanui cat de mult o afecteaza tot ceea ce i se intampla lui Jador in viata personala, Ella are momente cand inca se mai gandeste la el cu

durere in suflet.
Desi a suferit enorm din cauza deceptiilor in iubire, Ella a reusit mereu sa se ridice si sa priveasca spre viitor cu optimism. Tanara nu a renuntat niciodata la a avea grija de felul in care arata si a fost mereu in pas cu moda.

Citeste si: Jador, aparitie de senzatie la sala de fitness! Artistul poarta inca un bandaj piept! Iata cum arata fostul concurent de la "Puterea dragostei", dupa incidentul suferit de curand!

Citeste si: Marius si Andreea Pirui, in ipostaze intime in emisiune? Incredibil unde isi tinea mana

Citeste si: E doliu în familia "Puterea Dragostei": "Dumnezeu să te ierte..." Concurentul trece prin clipe grele!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Bianca, mesaj surprizător după ce s-a apropiat din nou de Livian: "Devii persoana..."

Ella de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica inedita!

De curand, Ella a publicat pe contul ei de socializare un scurt filmulet in care apare la un salon de infrumusetare, unde a apelat la o sedinta de tonifiere a picioarelor, pentru a arata impecabil in aceasta vara, la plaja. Iata cum a fost surprinsa frumoasa bruneta:

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.