Ella, decizie radicală în ceea ce îl privește pe Jador: "M-am umilit pentru că..."

Autor: B.H.

Legătura dintre Ella și Jador a fost mereu una controversată, iar acum, concurenta de la "Puterea dragostei" a luat o decizie radicală în ceea ce îl privește pe artist.

După ce Jador a spus că nu va mai avea niciodată o relație cu Ella, cei doi având un conflict în timpul emisiunii atunci când el a intrat în legătură telefonică, Ella a luat o hotărâre importantă.

Citeste si: Incredibil! Sute de fani ai Biancai au sarit in apararea ei: "Livian va fi intr-un mare pericol la iesirea din casa"

Ella, decizie radicală în ceea ce îl privește pe Jador: "M-am umilit pentru că..."

Ella a recunoscut în repetate rânduri că are sentimente puternice pentru Jador și că indiferența lui o afectează foarte tare și chiar dacă o lungă perioadă de timp a luptat pentru a-l convinge să formeze un cuplu, acum pare că a ajuns la capătul puterilor.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, adevărul despre plecarea din emisiune: "Am plecat cu Ligi la hotel"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Comentariile lui Jador au deranjat-o pe Ella, iar acum, concurenta este hotărâtă să îl uite. În trecut, Jador a crezut atunci când Andreea Oprică i-a spus că Ella ar fi avut interacțiuni și cu alți băieți din casă, lucru care a durut-o pe concurentă, având în vedere că ea susține că informațiile sunt false.

"Să nu îmi mai spuneți de Jador. O să sufăr în spate.

Nu mai vreau să comentez nimic. Poate asta e ideea lui să se comenteze aici, nu mai vreau.(...) Eu m-am umilit pentru că am luptat și m-am mințit singură. Știu, sunt conștientă. E adevărul.", a spus Ella. 

Citeste si: De ce nu pot fi de fapt împreună Ella de la Puterea Dragostei și Livian?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.