Ella, declarație de dragoste pentru bărbatul din viața ei: "Mi-am dorit un om perfect și ai apărut tu." Iubește din nou?

Author: Bianca Hriscu

Ella nu a confirmat că este într-o relație, însă declarația de dragoste pe care a postat-o pe instagram trădează acest lucru.

Ella a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei și deși mulți și-au dorit ca aceasta să plece acasă cu trofeul cel mare, acest lucru nu s-a întâmplat, Bianca fiind desemnată marea câștigătoare a sezonului cu numărul 2 Puterea Dragostei.

Ce declarație de dragoste a postat Ella pe instagram? 

Ella a venit la Puterea Dragostei hotărâtă să își întâlnească sufletul pereche, dar a plecat acasă singură.

Deși nu a ascuns nicio secundă că are sentimente puternice pentru Jador, Ella nu a reușit să formeze un cuplu cu acesta, spre dezamăgirea celor care au crezut în povestea lor de iubire și care au sperat că vor avea o relație. Mai mult, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mărturisit că vrea să uite definitiv de Jador, încercând să își îndrepte atenția către alte persoane.

După ce a ieșit din casa Puterea Dragostei, Ella s-a întors în țară și a avut diferite colaborări care țin de activitatea profesională, astfel că a evitat să mai ofere detalii referitoare la viața ei sentimentală, concentrându-se mai mult pe carieră. Acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a luat prin surprindere prietenii virtuali după ce a postat un mesaj care pare mai mult o declarație de dragoste. 

Citeste si: Ella, lovitura finala pentru Jador! A fost chemata la Iancu acasa de mama acestuia: "Da, e adevarat"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Niciodată nu mi-am dorit o relație perfectă. Mi-am dorit doar un om care să fie perfect pentru mine. Și ai apărut tu.", a fost mesajul pe care Ella l-a postat pe contul personal de instagram.

Citeste si: Jador o sa innebuneasca! Ella s-a aplecat in timp ce facea un Insta Story, iar rochita i-a alunecat de tot! Nu purta sutien! FOTO

Astfel, Ella a sugerat că, în prezent, în viața ei există un bărbat care o completează perfect și alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate acestea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu s-a afișat în prezența niciunui bărbat până la momentul actual și nici nu a dat detalii despre acest subiect, preferând să păstreze discreția. 

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, alături de doi bărbați celebri din România