Ella, pregătită să plece de la "Puterea Dragostei"? Iată ce le-a cerut prietenilor de pe instagram : "Caut..."

Autor: B.H.

Situația tensionată din casa "Puterea Dragostei" a făcut-o pe Ella să se gândească serios la posibilitatea de a se întoarce în țară. Ce le-a cerut prietenilor de pe instagram?

De când s-a întors în emisiune, Ella a reușit să stârnească o mulțime de conflicte în casa "Puterea Dragostei". A fost acuzată de foarte multe ori că încearcă să despartă cuplurile deja formate și că singurul ei scop este să dea naștere unor certuri aprinse între concurenți. A fost pusă de nenumărate ori la zid, iar acum, Ella pare hotărâtă să părăsească emisiunea și să se întoarcă în țară.

Citeste si: Ramona, hotărâtă să înceapă o relație cu Livian? A dat cărțile pe față: "Crezi că dacă mă spui Biancăi mă interesează?" Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" ASTAZI, de la 11:00 și 17:00

Ella, pregătită să plece de la "Puterea Dragostei"? Iată ce le-a cerut prietenilor de pe instagram: "Caut..."

Tensiunile din casa "Puterea Dragostei" sunt din ce în ce mai mari, iar concurentele au ajuns în punctul în care nu își mai pot controla ieșirile nervoase.

După ce o lungă perioadă de timp s-au atacat reciproc și s-au jignit, Ella și Daiana se pare că ar fi ajuns și la scene de violență fizică. Acesta a fost picătura care a umplut paharul, Ella mărturisind că își dorește să plece acasă.

"Asta arată caracterul ei. Atâta respect are ea. N-am ce să zic. Dacă asta este capacitatea ei, eu nu mă bag. Dacă prin asta își arată demnitatea, foarte bine.

Să o facă în continuare.  Nu știu cât o să mai rezist în competiție. Astăzi chiar am căutat bilet de avion să plec. Din păcate, nu este nimic valabil. Da, abia aștept să plec. Nu stau ca nimeni să mă lovească, nimeni. Eu am fost perna de bătaie a tuturor. Dar pentru ce? De ce? Eu nu mă cobor la nivelul lor, că aș putea și eu să reacționez la fel, dar...
Am vrut să plec acasă, dar nu sunt avioane, din păcate",
a spus Ella, conform wowbiz.ro.

După ce a dezvăluit că își caută bilet de avion pentru a se întoarce în România, Ella a postat un mesaj pe contul de instagram care confirmă încă o dată că este hotărâtă să iasă din emisiune. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a apelat la ajutorul prietenilor virtuali pentru a-și găsi o locuință în București, semn că își dorește să rămână în Capitală după ce se va întoarce din Turcia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca, atacată de Livian: "Mi-am cheltuit banii pe tine." Ce sumă impresionantă a scos din buzunar concurentul de la "Puterea Dragostei"?

"Anunț: Caut apartament de închiriat, într-o zonă bună a Bucureștiului! Aștept mesaj cu mai multe informații în privat!", a scris Ella pe instagram. 

Citeste si: Adevărul despre relaţia pe care o are Bianca de la Puterea Dragostei cu băiatul care i-a trimis flori în emisiune! Tânărul a mărturisit totul!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.