Ella, primele imagini in rochia de mireasa! Uite cat de superba a fost in cea mai frumoasa zi

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 11 aug 2020, 14:12

Ella a fost una dintre cele mai apreciate si votate concurente de la Puterea dragostei, sezonul 2.

Ella, primele imagini in rochia de mireasa

Ella a imbracat rochia de mireasa si nu s-a sfiit sa le arate acest lucru si urmaritorilor ei. Ella este o femeie frumoasa si eleganta si isi doreste extrem de mult sa fie un model pentru celelalte femei. Datorita expunerii pe care a avut-o in emisiunea Puterea dragostei, Ella a reusit sa devina ceea ce si-a dorit: model. Aceasta a fost model intr-o colectie de rochii de mireasa si trebuie sa recunoastem ca a aratat superb. 

Citeste si: Ella are o nouă relație? S-a dat de gol: "Ține secret până când..."

Iata imaginea cu Ella, in cea mai frumoasa tinuta de pana acum: 

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ella de la Puterea dragostei, o noua interventie estetica!

Ella de la "Puterea Dragostei" a recunoscut de multe ori ca este adepta interventiilor estetice, insa nu este de acord cu persoanele care exagereaza cu anumite proceduri. Astfel, in urma cu ceva timp Ella a trecut pragul medicului estetician pentru a-si injecta acid hialuronic in buze, dar rezultatul final nu a mulțumit-o deloc, si apoi tanara a luat decizia de a apela din nou la ajutorul medicului specialist, dar pentru a topi acidul hialuronic.

De curand, Ella a recurs la o noua interventie estetica inedita, la nivelul picioarelor. Aceasta a apelat la o clinica specializata, pentru a rezolva problema celulitei din zona picioarelor. Iata cum a fost surprinsa in cabinet:
"Va dati seama ce bomba o sa fiu! O bomba cu ceas!", a spus Ella, chiar in timpul procedurii estetitce.

Ella are o nouă relație? S-a dat de gol: "Ține secret până când..."

Ella nu și-a găsit sufletul pereche la" Puterea Dragostei", cu toate că a interacționat cu mai mulți băieți. Este cunoscut faptul că aceasta a fost îndrăgosită de Jador, dar și că a vorbit cu Iancu, dar nu a format un cuplu cu niciunul dintre ei.

Cu toate acestea, acum, după ce s-a întors în România, Ella a dat de înțeles că în viața ei ar exista cineva.

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a postat un mesaj pe contul personal de instagram prin care a sugerat că este mai bine ca lucrurile să rămână secrete până în momentul în care există o siguranță că relația este una serioasă.

"Ține secret până când e permanent.", a scris Ella pe instagram.

Cititi continuarea aici.

Puteți urmări edițiile emisiunii Puterea dragostei și  online, pe Kanal D live și puteți consulta programul Kanal D  aici.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.