Ella se ineaca in lacrimi si pleaca din emisiune, dupa ce Jador s-a sarutat cu Ligi. Ce spune Ella

Autor: L.S.
Actualizat: 03 feb 2020, 10:30

Ella se inneaca in lacrimi si nici ea nu stie sa explice de ce. Dupa sarutul dintre Jador si Ligi, concurenta de la Puterea dragostei a cedat!

Ella a parasit platoul in timpul emisiunii, dupa ce Jador si Ligi s-au sarutat. Concurenta Puterea dragostei a sustinut ca nu este deloc afectata de apropierea intima dintre cei doi, insa dupa cateva minute s-a razgandit.

Colegele de emisiune au intrebat-o ce crede despre evenimentul produs in casa, iar Ella a recunoscut ca sarutul dintre Jador si Ligi nu a lasat-o chiar indiferenta.

Nehotarata si fara sa poata sa dea o explicatie acceptabila, Ella a fost pusa la punc de celelalte fete, care i-au spus ca atata vreme cat cei doi nu fac parte din

niciun cuplu si sunt liberi, au dreptul sa faca orice, iar acest lucru este cat se poate de firesc.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei îi dă lovitura de grație lui Jador! Cu ce bărbat vrea să aibă o legătură în acest moment?

Citeste si: Ella de la "Puterea dragostei", mesaj neasteptat pentru sustinatorii sai! Iata prin ce framantari trece frumoasa bruneta si ce dezvaluiri inedite le-a facut fanilor ei!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Pirui a fost cea mai vehementa cu Ella, care parea o victima in situatia data fara ca realitatea sa fie de partea ei. Pirui i-a spus Ellei direct ca nu e normal sa faca pe victima si ca ar trebui sa inceteze.

Reactia concurentei a fost una neasteptata! A plecat din casa dragostei, in plina emisiune. Iata ce a spus:

Citeste si: Jador se sărută cu Ligi, Ella părăsește în lacrimi emisiunea! Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" sâmbătă, de la ora 16:00 și de la ora 19:00

Citeste si: Cum arată Ella de la "Puterea dragostei" nemachiată! E total diferită față de cum o vezi la TV!