Ella și Bianca s-au aliat împotriva lui Livian? Ies la iveală informații picante: "Nu știu cât mai suport!"

Autor: B.H.
Actualizat: 13 mai 2020, 19:00

Toată lumea credea că sunt rivale și că se luptă pentru inima lui Livian, dar se pare că acum s-au aliat. Ce s-a întâmplat?

După ce Ella a dezvăluit că un băiat își dorește să intre în casă pentru Bianca, postând un material video pe un grup, Livian a reacționat spunând că totul este o strategie pe care cele două concurente ar fi pus-o la cale împotriva lui.

Citeste si: Schimb de replici halucinant! Ligi și Philip și-au declarat din nou război: "Nasoalo, operato". De unde a pornit totul?

Ella și Bianca s-au aliat împotriva lui Livian? Ies la iveală informații picante: "Nu știu cât mai suport!"

Livian este convins că informațiile referitoare la noul admirator al Biancăi sunt doar o modalitate prin care concurenta își dorește să îl facă gelos. Mai mult decât atât, Livian crede că Ella o ajută pe Bianca să își ducă la îndeplinire planul, având în vedere că a ales să trimită filmulețul pe grupul fetelor, astfel încât acest detaliu să fie un subiect de discuție în casă. 

Citeste si: Bomba la Puterea Dragostei! Ligia, relatii intime cu un concurent

Livian: Suntem la stadiul de manevre. 

Bianca: Asta crede el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Livian: Nu numai că îmi face ea manevre, îmi face și Ella. Nu știu cât mai suport. Eu apreciez, când e o lucrare inteligentă, d-aia și pe Bianca o apreciez. Ella a pornit o lucrare cu un vlog al unui băiat, care zicea de mine și de Bianca. A pus-o pe grupul fetelor în ideea să agite spiritele mai tare între mine și Bianca, acum cât e cald.

Normal, dacă era ceva, îi trimitea în privat. Bandită Ella, Bianca și mai bandită a luat informația, a plasat-o la Berna ca să o dea în emisiune.

Bianca: Nu e adevărat, asta crede el.

Având în vedere contextul, Livian este sigur că toată întâmplarea este noua tactică prin care Bianca vrea să îl recucerească.

Citeste si: De ce s-au despărțit Gabriel și Daiana de la Puterea dragostei! Concurentul a dezvăluit ce s-a întâmplat: „Vă rog din inimă...”