Ella si Georgiana sunt istorie? Jador, impreuna cu o alta fata! Soc: despre cine este vorba

Autor: A.I.

Jador se afla in centrul controverselor in aceasta perioada, dupa ce a fost acuzat ca vrea sa il desparta pe Bogdan Mocanu de Andra!

Bogdan Mocanu a mers la parintii lui Jador, iar acolo au mai fost Bia si prietena Biei!

S-a declansat un urias scandal, Andra anuntand ca s-a despartit definitiv de Bogdan Mocanu si dand de inteles ca Jador nu e un prieten adevarat pentru Mocanu.

Ramane de vazut daca intre Jador si prietena Biei e ceva serios sau a fost doar o distractie.

Despre Jador s-a tot spus ca se intalneste frecvent cu fete. De altfel si Ella a subliniat, la un moment dat, ca el, prin natura meseriei sale, nu poate fi barbatul unei singure femei.

Andra Volos, prima reactie dupa ce Bogdan Mocanu si-a petrecut noaptea cu Bia!

Andra Volos a facut un vlog in care a povestit tot ce s-a intamplat intre ea si Bogdan Mocanu in ultima perioada.

Ea spune ca despartirea lor e definitiva.

"Un om care face ceva prima oara o face si a doua oara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In ultima vreme nu prea ne mai intelegeam, ne certam des, certuri mai mici, mai mari.

El a ales sa fie cu prietenul lui cel mai bun (n.r.: Jador)... Noi ne sunam, ma suna plangand ca ma iubeste, eu il sunam ca imi e dor de el si incercam sa gasim un acord.

Sunt foarte dezamagita de el, de sentimentele pe care le-am pus in relatie.

Sper ca el sa fie bine. Dupa ce noi ne-am despartit am vazut ca prietenul lui cel mai bun ii e alaturi, il filmeaza cand bea, cand ii e rau. Daca un om ti-e prieten nu te filmeaza cand ti-e rau, nu rade de tine, te posteaza

(...) Il iubeam, acum ii port pica. Mi-a povestit ca a fost cu Jador la parintii lui, ne-am impacat, imi jurase ca ma iubeste, ca nu s-a gandit la nicio femeie.

Nu stiam tot(...) Am venit acasa la Melissa, am mancat, eu simteam ca imi ascunde ceva. In tot timpul asta a evitat sa imi spuna, era extra-fals, imi spunea ca ma iubeste. Am ajuns in camera si am aflat de toata nebunia asta.

Am vazut totul negrul in fata mea, m-a luat o panica. "Tu nu esti nesimtit? Imi spuneai ca ma iubesti si tu mergi la pensiune cu aceasta fata", ca stim toti cine e.

Nu pot sa cred ca m-a vandut pentru o astfel de persoana", a spus Andra Volos intr-un vlog.

„Bai, am vrut sa ma omor, imi treceau tot felul de ganduri prin cap pentru ca era singura persoana pe care am iubit-o”, a mai spus Andra Volos.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.