Ella si Iancu, pe cale sa formeze un cuplu? Ce se intampla de fapt intre cei doi fosti concurenti de la Puterea dragostei?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 09 oct 2020, 12:57
Ella si Iancu de la Puterea dragostei Foto(4)
Ella a facut furori in casa Puterea dragostei

Ella a fost una dintre cele mai sexy concurente de la Puterea dragostei, care a pus pe jar inimile multor baieti in cadrul emisiunii.

Ella nu a reusit sa isi intalneasca sufletul pereche la "Puterea dragostei", in ciuda faptului ca nu s-a sfiit sa interactioneze cu mai mulți băieți. Este cunoscut faptul că aceasta a fost indragostita de Jador, dar si ca a facut o pasiune si pentru Iancu. Insa in cele din urma nu a facut cuplu cu niciunul dintre ei.

Ella si Iancu sunt pe cale sa formeze un cuplu?

Inca de cand se afla in casa "Puterea dragostei", Ella a recunoscut ca mai tine legatura cu Iancu Sterp, cel pe care l-a admirat mereu. De atunci au inceput sa apara multe speculatii cu privire la o posibla relatie de iubire dintre ei.
Primul care a deschis seria speculatiilor a fost chiar Culita, fratele lui Iancu Sterp, care a vorbit cu ceva vreme in urma despre acest subiect.

Culita recunoscut la un moment dat ca Ella si Iancu flirteaza intens in mediul online, cei doi ar fi reluat legatura si mai mult decat atat deja se gandesc la o relatie serioasa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi ulterior, Ella a incercat sa explice sustinatorilor ei ca sunt doar prieteni, se pare ca cei doi au fost dati de gol de Bogdan Mocanu, intr-un live in mediul virtual.
Bogdan Mocanu, a intrebat in live-ul facut de focoasa bruneta despre Iancu Sterp, iar fosta concurenta de la "Puterea dragostei", desi parea usor deranjata de subiect, a dat de inteles ca totusi ceva se petrece intre ei.


Chiar daca cei doi fosti concurenti de la "Puterea dragostei" locuiesc in localitatii indepartate, sunt mai apropiati ca niciodata. Se pare ca marturisirile celor doi facut cu ceva vreme in urma au fost confirmate de o sursa apropiata de Iancu Sterp a declarat pentru wowbiz.ro faptul ca Ella si Iancu continua sa tina legatura, vorbesc la telefon si pe video, ba chiar s-au si intalnit de cateva ori.
Ramane de vazut ce anume se va intampla si cum va evolua relatia celor doi.

Ella a pus pe jar inimile multor baieti la ”Puterea dragostei"

Ella a intrat in casa "Puterea dragostei" in primul sezon pentru a-l cunoaste mai bine pe Jador, pe care pusese ochii de ceva vreme. Cei doi au incercat sa formeze un cuplu insa in cele din urma totul s-a destramat, deoarece Jador lansat o avalansa de reprosuri, dupa ce cativa sustinatori ai acestuia i-au trimis imagini si o inregistrare cu ea pentru a o discredita.

Totul a culminat cu despartirea, deoarece Jador a decis atunci sa puna punct oricarei legaturi cu Ella.
Frumoasa Ella ramane una dintre fostele concurente care a facut furori la ”Puterea dragostei” si a atras admiratia multor baieti.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.