Ella si Iancu Sterp formeaza cel mai nou CUPLU din casa ''Puterea dragostei''? Primele imagini cu SARUTUL din CULISE

Autor: O.P.
Actualizat: 21 oct 2021, 00:15
Ella si Iancu Sterp formeaza cel mai nou CUPLU

Dupa dezamagirea suferita cu Jador, Ella a avut puterea sa se intoarca in casa ''Puterea dragostei'' pentru a-si gasi iubirea.

Ella si Iancu Sterp formeaza cel mai nou CUPLU

In ultimele zile, pe retelele de socializare au tot aparut imagini cu Ella si cu Iancu, in care pareau foarte apropiati. Cei doi pare ca se plac sincer. iar fanii isi doresc sa formeze un cuplu.

Citeste si: Jador, dezbrăcat cu Mariana în camera roșie! Când a ieșit, cântărețul și-a aranjat pantalonii și și-a pus cureaua! Imagini incendiare

''Inceteaza sa alergi dupa persoana gresita, persoana potrivita nu va fugi'', a scris Ella pe o retea de socializare. 

Citeste si: Scandal monstru la "Puterea dragostei" între Ella și Mariana! Prins la mijloc, Mocanu a fost luat la palme de Mariana! Imagini incredibile 

Ella a postat o imagine din culise, alaturi de Iancu Sterp, in care acesta o saruta pe obraz, in timp ce o tinea in brate. Iata imaginea cu Ella si Iancu Sterp, impreuna: 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ella s-a intors la Puterea dragostei, insa nu toata lumea vede cu ochi buni acest lucru! Bruneta a provocat discutii si frustrari in randul concurentilor din casa dragostei chiar si in perioada cand ea nu mai era in emisiune.

Citeste si: A fost Ella cu Culiță Sterp?! Dezvăluirea bombă, în timpul unui scandal monstru cu Jador! S-a ajuns la dovezi: "Carmen de la Sălciua o să afle"

Ella, Puterea dragostei- mesaj emotionant. Cui se adreseaza bruneta?

La intoarcerea in emisiune, Ella incearca sa aduca lamuriri in legatura cu motivele pentru care a venit inapoi si a transis un mesaj emotionant sustinatorilor ei din mediul virtual si din fata televizoarelor.

Intre Ella, Puterea dragostei si Jador au fost multe momente tensionate si multe lacrimi s-au scurs din ochii brunetei, care a fost complet discreditata chiar de protectorul ei, Jador, dupa ce acesta a primit informatii cum ca Ella nu ar fi cea mai demna de incredere persoana.

In Gala in care a fost eliminata, Ella a marturisit ca si-ar fi dorit sa plece casatorita din casa dragostei, insa lucrurile au degenerat si nu si-a mai dorit sa ramana la Puterea dragostei.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.