Ella, speriată de noul coronavirus. A făcut anunțul: "A avut temperatură de 40 de grade și..."

Autor: B.H.

Noul coronavirus este cea mai mare problemă la nivel mondial, iar frica de a se infecta cu COVID-19 și-a făcut loc în sufletul foarte multor persoane. Ella a făcut un anunț care i-a îngrijorat pe prietenii ei virtuali.

Ella, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la "Puterea Dragostei", a făcut un vlog nou, iar încă din titlul materialului video cei care o urmăresc și-au dat seama că frumoasa concurentă este speriată de noul coronavirus.

Citeste si: Raluca Munte, mesaj emoționant pentru Simina. Ce i-a scris înainte să devină mămică?

Ella, speriată de noul coronavirus. A făcut anunțul: "A avut temperatură de 40 de grade și..."

Pe lângă o mulțime de alte lucruri pe care le-a discutat cu prietenii de pe Youtube, Ella a ținut să le atragă atenția acestora că este foarte important să se protejeze în această perioadă și să nu iasă din case decât dacă este absolut necesar. 

Concurenta de la "Puterea Dragostei" a subliniat importanța purtării măștii medicale, dar și respectarea regulilor, dezvăluind că există o suspiciune de coronavirus chiar în familia ei.

Citeste si: Jador s-a tatuat! Cum arata acum artistul: "Ma omoara mama"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai exact, Ella a povestit că unchiul ei nu s-a simțit deloc bine, a făcut febră mare, iar acum toată familia se roagă ca acesta să nu fie depistat pozitiv cu COVID-19.

"Chiar astăzi, unchiul meu a avut temperatură de 40 de grade și sperăm totuși să fie ok, sperăm să nu se întâmple nimic. Avem credință în Dumnezeu.(...) Acum îmi scrie vară-mea că a ajuns la infecțioase unchiul meu și că înainte de a ajunge la spital a început să delireze.

Vă dați seama cât de grav e. Aveți grijă de voi, oameni buni!", a spus Ella în cel mai recent vlog pe care l-a postat pe canalul ei de Youtube.

Ce crede Ella despre tatuajul lui Jador?

Întrebată într-un vlog ce părere are despre tatuajul lui Jador, concurenta de la “ Puterea Dragostei ” nu și-a ascuns punctul de vedere și a spus clar ce crede despre decizia pe care a luat-o cântărețul.

Ella nu a fost foarte încântată de tatuajul lui Jador, considerând că nu este genul de persoană căreia să i se potrivească acest lucru.

"Eu nu sunt de acord cu tatuajele deloc. Consider că nu i se potrivește. Știe foarte bine că nu sunt de acord cu asta. Sunt persoane pe care le reprezintă tatuajele, dar pe el nu îl vedeam persoana aia, părerea mea.

Până la urmă este viața lui, este corpul lui, dacă pe el asta îl face fericit, deși știu că nu asta îl face fericit. Scutul lui Dumnezeu îl are în altă parte, nicidecum acolo, dar e treaba lui.", a spus Ella.

Citeste si: Gestul prin care Denisa îi arată lui Iancu Sterp de la Survivor că se gândește la el!