Ella Tina de la ”Puterea Dragostei” îl pune la punct pe Jador: ”El nu m-a ajutat niciodată” Cine este noul bărbat din viața brunetei

Autor: Diana Bostan

Ella Tina îi dă replica lui Jador

Sursa: Instagram- ellatina.official/ jador_adevărat

Ella Tina, scoasă din minți de Jador. Artistul ar fi acuzat-o de faptul că își face reclamă pe spatele lui, iar bruneta a reacționat.

Fosta concurentă a emisiunii ”Puterea Dragostei” este foc și pară pe Jador. Bruneta a fost invitată în cadrul emisiunii “Online Story by Cornelia Ionescu” pentru a clarifica situația cu Jador, dar și despre a da detalii despre noua sa relație.

Ella Tina a fost deranjată de vorbele lui Jador

Bruneta susține că artistul Jador ar fi publicat un video pe TikTok în care vorbește despre ea și despre faptul că și-ar face reclamă pe spatele lui.

Ella Tina a luat foc la vederea videoclipului și susține că aceasta nu l-a căutat niciodată pe Jador, ci invers. Fosta concurentă a emisiunii ”Puterea Dragostei” a mărturisit faptul că muncește și că nu are nevoie de alte persoane pentru a se face cunoscută publicului larg.

Citește și: Jador este din nou pe patul de spital! Ce s-a întâmplat cu artistul

”Vreau doar să înceteze cu lucrurile astea care deranjează și a subliniat el acolo că ”să se muncească”. Eu cred că în viața asta, de când el mă cunoaște pe mine, eu muncesc de la 14 ani și mi-am întreținut familia prin job-uri corecte și am lucrat din greu. El nu m-a ajutat niciodată și nici nu am avut nevoia vreodată. Nu am primit nici un cadou de la el și nici nu m-a interesat chestia asta”,

a spus Ella Tina, în cadrul emisiunii “ Online Story by Cornelia Ionescu ” 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ella Tina susține că ea nu l-a căutat niciodată pe Jador, el fiind cel care îi scria mesaje și care o suna. Bruneta susține că în urmă cu ceva timp i-a făcut cadou lui Jador un cadou scump, fără să aștepte ceva în schimb din partea lui. Fosta concurentă a dezvăluit faptul că îi place să ofere cadouri oamenilor dragi și că în perioada respectivă artistul îi era o persoană dragă.

Fosta concurentă a emisiunii ”Puterea Dragostei” este în cunoaștere cu cineva

Ella Tina își trăiește viața și pare că s-a vindecat de Jador. Bruneta a dezvăluit faptul că se află în cunoaștere cu cineva, însă până la a forma un cuplu este cale lungă. Ella își dorește un bărbat inteligent și cu frica lui Dumnezeu.

”Dumnezeu mi l-a scos în cale și suntem în cunoaștere.

L-am cunoscut, dar e cale lungă până la a forma ceva. Oamenii sunt foarte falși în ziua de astăzi, sunt prietenii falși, familia este falsă, ce așteptări să ai de la o persoană venind din două lumi diferite”, a dezvăluit Ella Tina pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Ella Tina, dezvăluiri despre relația cu Jador „Mă caută o dată la două zile” Ce spune bruneta despre o împăcare cu manelistul?

Bruneta susține că încearcă să se muleze unul pe programul celuilalt. Ella Tina nu știe dacă live-ul lui Jador l-a deranjat pe noul bărbat din viața sa, însă încearcă să se pună și-n locul lui și nu este deloc plăcut să vezi și să auzi astfel de lucruri. Acesta este și motivul pentru care Ella Tina își dorește ca Jador să înceteze cu vorbele și cu acuzațiile la adresa ei. Fosta concurentă are nevoie de liniște și pace pentru a continua cunoașterea cu bărbatul misterios din viața sa.