Ella Tina, despre ultimele cuvinte pe care mama i le-a spus înainte să moară: "A fost un apel telefonic"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 27 aug 2023, 00:15

Ella Tina

Sursa: Facebook Ella Tina

Ella Tina a făcut noi declarații după ce mama ei a murit din cauza cancerului. Iată ce a declarat tânăra.

Ella Tina a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața sa. Tânăra a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care mama sa le-a rostit înainte să se stingă din viață.

Citește și: Ella Tina, imagini sfâșietoare de la căpătăiul mamei sale. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, dărâmată de durere

Ella Tina, despre ultimele cuvinte pe care mama i le-a spus înainte să moară!

Tânăra a mărturisit că mama sa a chemat-o să meargă acasă, de la București la Botoșani. Ella a plecat imediat, dar din păcate a fost mult prea târziu pentru a o mai vedea în viață pe mama ei.

”Când am fost în prezența ei au fost mai multe discuții, nu ne-am așteptat că o să plece atât de repede. A fost un apel telefonic în care mi-a zis să mă grăbesc să mă duc acasă.

Mi-a zis că mă așteaptă acasă, iar în câteva ore a murit, nu am mai prins-o în viață”,
a spus Ella Tina,pentru Spynews.ro.

Citește și: Ella Tina, în lacrimi pe rețelele de socializare: ”Mama mea, săraca” Ce a pățit fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mai mult, Ella susține că după această pierdere nu se va vindeca niciodată. Chiar dacă e extrem de îndurerată, bruneta face tot posibilul să se stabilizeze și să fie alături de tatăl ei, care trece și el printr-o perioadă cruntă după ce a rămas fără soția lui.

”Sunt poate puțin bipolară, îndurerată, am o inimă îndurerată care cu siguranță nu se va vindeca niciodată cât voi fi pe pământul asta.

Au fost nopți nedormite, ore cu care îmi găsesc cu greu liniștea. Mi-e greu în momentul de față, încerc să fiu și lângă tată, încerc să mă stabilizez și eu să nu o iau razna. Încerc să fiu mai puternică ca niciodată atât cât pot și îmi permite sănătate.

În momentul de față suntem foarte bine, chiar uimitor de bine, nu mă așteptam. Tata este foarte îndurerat, e cu moralul la pământ și o să merg acum acasă, vreau să petrec mai mult timp cu el”, a mai spus vedeta.

Citește și: Ella Tina, detalii dramatice despre cum a aflat că era însărcinată: "L-am prins cu o altă femeie sărutându-se și am ajuns la spital!"

Totodată,  Ella Tina a mai realizat un lucru, acela că oamenii din jurul ei, care o considerau prietenă, au fost prieteni doar la bine, la distracție. Tnăra susține că aceștia nu i-au dat nici măcar un mesaj de condoleanțe, știind prin ce trece.

”Prietenii care au fost lângă mine la bine, la mese pline și îmbelșugate n-au fost lângă mine și în cea mai mare durere a vieții. În afara faptului că am avut-o pe verișoara mea, tatăl meu, pe prietenii mei buni din zona în care locuiesc, eu mă refer la cei din București, de unde trăiesc, că aici stau în mare parte din timp, aici îți creezi relații, cunoști oameni, colegi de muncă, e o profundă dezamăgire să vezi că oamenii sunt alături de tine doar în momente de fericire și momente de distracție, dar în momente din astea refuză să-ți fie alături”, a mai spus Ella Tina, profund dezamăgită!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.