Ella Tina, detalii dramatice despre cum a aflat că era însărcinată: "L-am prins cu o altă femeie sărutându-se și am ajuns la spital!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 nov 2022, 05:15

Ella Tina, dezvaluiri dureroase

Sursa: Captură YouTube

Ella Tina a povestit un dublu episod care i-a marcat viata in urma cu ceva timp cand a afla ca a pierdut si sarcina si a fost si inselata.

Invitata in cadrul emisiunii online "Detectorul de minciuni" Ella Tina, fosta concurenta in sezonul 2 Puterea Dragostei a dezvaluit unele detalii dureroase din viata ei si anume faptul ca a aflat intr-un mod dramatic faptul ca era insarcinata. Ella Tina nici nu a stiut lucrul acesta pana nu a ajuns la spital.

Citeste si: Imagini incendiare cu Radu și Adelina! Cum s-au pozat cei doi câștigători Puterea Dragostei sezonul 4

Ella Tina, marturii despre pierderea sarcinii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ella Tina: "Eu ma atesez de un barbat si ma gandesc la viitor.

Am facut un test care a iesit pozitiv. Nu este de curand. Acea persoana s-a intamplat sa ma insele, am aflat, eu nu am stiut ca sunt insarcinata. Mi-a zis ca e intr-un loc si de fapt era in alt loc. L-am vazut cu o femeie sarutandu-se. Eram in masina, m-am umplut de sange, de la soc. Eu nu realizam ce se intampla. M-am dus la el acasa. Nu raspundea la telefon.
Mi-a zis ca are o intalnire la job-ul lui. A fost foarte dureros. M-am dus la spital si mi s-a zis ca tocmai ce am pierdut copilul. Am trecut peste. Ii multumesc lui Dumnezeu ca el a decis sa puna punct."

Ella Tina, dezvaluiri despre fostii iubiti

Citeste si: Bianca Comanici, surpriză uriașa în direct pe TikTok din partea fostului ei iubit! Ce au ascuns cei doi și ce au dezvăluit după atâția ani

Ella Tina a dezvaluit ca are pretentii ca barbatul de langa ea sa isi permita anumite lucruri. Nu sunt cu cadourile. Cat despre fostul ei iubit, Ella a marturisit ca nu mai tine legatura cu el, insa el i-a facut cadou un ceas scump: "Nu as fi dispusa sa renunt la prieteni pentru faima. Fostul iubit era foarte gelos. Am renuntat la postari, la proiecte pentru fostul iubit".