Ella Tina, dezvăluiri despre relația cu Jador „Mă caută o dată la două zile” Ce spune bruneta despre o împăcare cu manelistul?

Author: Diana Bostan

Ella și Jador, din nou împreună?

Sursa: Instagram- ellatina.official/ jador adevărat

Ella și Jador s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Puterea Drgostei”, însă relația lor a fost sortită eșecului în casă. După despărțirea de Alexandra, manelistul pare să-și dorească o relație cu frumoasa brunetă.

Frumoasa brunetă a aruncat bomba în emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu”, acolo unde a vorbit despre relația cu manelistul Jador.

Ella Tina și Jador au reluat legătura

Deși au avut parte și de neînțelegeri, Jador reprezintă o persoană specială pentru Ella, fiind extrem de mândră de reușitele lui pe plan profesional. Bruneta susține că după despărțirea de Alexandra Dobia, manelistul a început s-o sune des.

Citește și: Momente dramatice pentru Ella Tina! Tânăra a pierdut cea mai iubită persoană! „Drum liniștit! Te iubesc și te voi iubi veșnic!”

Cu toate acestea, Ella este de părere că între ea și Jador există anumite diferențe ce îi împiedică să aibă din nou o relație. Bruneta spune că lui Jador îi place mult prea mult celebritatea.

„Îi place celebritatea, dar eu îl susțin, este jobul lui. Face bine ceea ce face, pe partea asta profesională sunt foarte mândră de el. Adică eu nu regret nicio secundă că l-am cunoscut și că am avut o cunoaștere cu el. Sunt foarte mândră de el.

Citește și: Ella Tina, în lacrimi pe rețelele de socializare: ”Mama mea, săraca” Ce a pățit fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”

El mai trebuie să lucreze la caracterul ăla, trebuie să știe că au trecut anii, ne-am schimbat cu toții, am trecut prin probleme.Unii suntem mai norocoși, alții mai puțin norocoși și să nu stagnăm, să realizăm că trebuie să ne maturizăm”, a declarat Ella despre Jador, potrivit  wowbiz.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Jador o sună destul de des pe Ella

Cu toate că Jador arată că și-ar dori o împăcare cu Ella, fosta concurentă „Puterea Dragostei” îl vede doar ca pe un bun prieten.

Citește și: Jador, în mijlocul unui scandal, la un concert. Oamenii legii au intervenit în forță

„Da, m-a căutat, îmi scrie o dată la două-trei zile îmi scrie, mă sună, mă întreabă ce fac, dar, până în momentul de față, cel puțin, i-am spus că nu mai am sentimente de iubire pentru el

și nu vreau să-l mint sau să profit de el din diverse motive, cum s-a interpretat mulți ani la rând”,  a mai spus Ella.

Citește și: Ella Tina a ajuns, din nou, în cabinetul medicului estetician! La ce intervenție a apelat fosta iubită a lui Jador

Bruneta susține că l-a iubit cu adevărat pe Jador și că a suferit foarte mult.

Ella Tina a recunoscut faptul că dacă ar avea ocazia să trăiască din nou acea experiență, ar proceda diferit în cazul lui Jador.