Elon Musk stă în chirie. Care este motivul pentru care și-a vândut cele 7 case din California: Nu”trăieşte ca un miliardar”, ci uneori ”sub pragul sărăciei”

Autor: Madalina Maftei

Elon Musk stă în chirie: ”Nu trăieşte ca un miliardar, ci uneori sub pragul sărăciei” Care este motivul pentru care și-a vândut cele 7 case din California

Sursa: Instagram Elon Musk

Elon Musk, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, și-a vândut toate cele șapte case din California și s-a mutat în chirie. Care este motivul pentru care a luat această decizie radicală?

CEO-ul Tesla și-a respectat promisiunea de a nu deține nicio locuință, astfel și-a vândut toate cele șapte case pe care le deținea în California pentru un total de 128 de milioane de dolari și obținând un profit de 25 de milioane de dolari, potrovit The Independent citată de Agerpres. 

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, stă în chirie 

CEO-ul Tesla susține că decizia de a-și vinde toate locuințele a venit din dorința sa de a se concentra complet asupra misiunii de a trimite oameni pe Marte.

Fosta soție a lui Musk, cântăreața Grimes, susține că acesta nu ”trăiește ca un miliardar” ci uneori ”sub limita sărăciei”.

Deși lumea este sceptică în privința lui Musk, acesta având tendința de a spune lucruri neportivite, ei bine, fosta lui soție susține că este sincer cu privire la obiectivele sale.

Recent, Grimes a declarat într-un interviu pentru Vanity Fair că fostul ei soț ” poate spune multe prostii, dar face ceea ce trebuie”

Citeste si: Elon Musk răspunde strigătului de ajutor al Ucrainei. Ce a făcut patronul Tesla

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Proiectul Marte este greu. Nu există venituri pentru el. Nu există nicio modalitate de a face bani”,  a declarat Grimes.  „Este în beneficiul umanităţii, este periculos şi scump, iar oamenii spun:" (Musk) strânge bani!". Nu, de fapt el cheltuieşte totul pe cercetare şi dezvoltare”, a explicat vedeta.

Artista a dezvăluit că a locuit cu Musk într-o ”casă foarte nesigură de 40.000

de dolari”, în care vecinii îi filmau şi în care a mâncat „unt de arahide timp de opt zile la rând”. 

În prezent, Elon Musk locuiește într-o mică locuință închiriată în valoare de 50.000 de dolari în apropierea sediului central al SpaceX din Boca Chica, Texas. Printre casele pe care acesta le-a vândut se numără și casa actorului Gene Wilder, starul din „Willy Wonka & the Chocolate Factory” şi „Blazing Saddles”. 

Acesta a stipulat că va vinde casa doar cu condiţia ca aceasta să nu fie demolată şi să nu-şi „piardă nimic din spirit”. 

Musk a fost de acord să vândă casa nepotului actorului, Jordan Walker-Pearlman, pentru ca aceasta să rămână în posesia familiei Wilder.

CEO-ul Tesla a plătit 6,75 milioane de dolari pentru casă şi a cerut 7 milioane de dolari pentru vânzare, oferindu-i lui Walker-Pearlman un împrumut de 6,7 milioane de dolari pentru ca acesta să-şi poată permite să cumpere reşedinţa.

Citeste si: Decizia extremă luată de Elon Musk pentru ca centralele nucleare să fie repornite! Își pune sănătatea în pericol!

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.