Elvis Presley a fost UCIS! S-a aflat adevarul, dupa peste 40 de ani: "Eu l-am OMORAT"! Cine a facut dezvaluirea

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 30 ian 2021, 01:40

Elvis Presley a murit pe 16 august 1977, cauza oficiala a decesului fiind infarct miocardic. Regele Rock-n-Roll-ului era supraponderal si suferea de numeroase afectiuni.

La peste 40 de ani de la decesul lui Elvis Presley, s-a aflat adevarul despre moartea Regelui Rock-n-Roll.

Pe patul de moarte, la 88 de ani, medicul personal al lui Elvis Presley a recunoscut ca el este de vina pentru decesul prematur al starului rock, la numai 42 de ani.

“Eu l-am omorât pe Elvis Presley!”, a spus medicul George Nichopoulos, pe patul de moarte.  

In timpul vietii, George Nichopoulos a negat constant ca i-a prescris lui Elvis Presley altceva decat vitamine. Pe patul de moarte el a recunosct ca se face vinovat de moartea Regelui Rock-n-Roll. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elvis Presley a fost UCIS! S-a aflat adevarul, dupa peste 40 de ani: "Eu l-am OMORAT"!

La autopsie, in corpul lui Elvis Presley s-au gasit 14 substante interzise, printre care codeina, morfina, valium, nembutal, butabarbital. Acestea proveneau de la medicamentele pe care Nichopoulos i le administra. Nu mai putin de 10.000 de pastile ucigase i-a dat medicul lui Elvis Presley intr-un singur an inainte de decesul starului rock! Regele Rock-n-roll-ului cantarea 130 de kilograme atunci cand a murit.

George Nichopoulos a pompat in Elvis Presley numeroase calmante, somnifere, medicamente pentru hipertensiune, intestin iritabil, dureri reumatice, glaucom si constipatie. Din cauza substantelor periculoase din pilule, Regele Rock-n-roll devenise un cadavru viu, potrivit  historia.ro.

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.